JEDNA LJEPŠA OD DRUGE

Modni dvoboj: Stajliš prva dama i kraljica poput sestara

23.02.2017 u 09:47

  • +17

Kraljica Letizia i Juliana Awada

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Elegantna argentinska prva dama Juliana Awada stigla je sa suprugom Mauricijem Macrijem u službeni posjet Španjolskoj, a dočekala ju je uvijek dotjerana kraljica Letizia pa je odmah bilo jasno da će modno odmjeriti snage

Kao da su se dogovorile, Juliana Awada i kraljica Letizia odjenule su gotovo iste outfite pa su hodajući jedna pored druge izgledale poput sestara.

Juliana Awada inače je prema magazinu Hola najbolje odjevena dama u prošloj godini među poznatim trendsetericama, a to je potvrdila i dvama fantastičnim stajlinzima kojima je ostavila upečatljiv dojam prvog dana gostovanja u Španjolskoj.

Svaki detalj na prelijepoj prvoj dami Argentine bio je besprijekoran, počevši od elegantne frizure koja se jako lijepo nadovezala na nježan i glamurozan kaput s krznom. Awada je pojas kaputa nehajno povezala sa strane, ispod odjenula haljinu ukrašenu čipkom i zaokružila stajling poznatim modelom cipela modne kuće Valentino, Rockstud.

Ali za njom nije zaostajala ni domaćica, odnosno kraljica Letizia dočekavši Julianu u vrlo sličnim komadima. Umjesto kaputa, bivša novinarka odabrala je dvodijelni komplet s elegantnim remenom u struku, a baš poput Awade, ispod sakoa imala je top od čipke. Nešto nježniji stajling u odnosu na argentinsku prvu damu naglasila je štiklama u nude boji.

S obzirom na to da je 42-godišnja Argentinka od malih nogu u modnim vodama jer njezina obitelj ima tekstilno carstvo u sklopu kojeg se nalazi brend Awada i za koji je radila dok njezin suprug nije postao predsjednikom, ne čudi to da je blistala, a moglo bi se reći i da je nadmašila lijepu Letiziju na svečanoj večeri.

Raskošna kraljevska palača u Madridu i svečana večera povodom dolaska važnih gostiju damama je bila idealna prilika za bajkovite kreacije. Kraljica Letizia zadivila je goste u crnoj haljini od baršuna s optočenim rukavima, a glamurozan look naglasila je i krunom. Juliana Awada odabrala je pak raskošnu balsku haljinu bez rukava koja je imala prozirni til na leđima i ukrase od sjajne čipke.