zlatna raskoš

Monegaška princeza zablistala u otkačenom izdanju

23.02.2017 u 19:04

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U očima modne javnosti, Guccijev dizajner Alessandro Michele jednostavno ne može pogriješiti, a njegova baza fanova, između ostalih, uključuje neke od najbolje odjevenih kraljevskih dama poput monegaške princeze Charlotte Casiraghi

Kći princeze Caroline od Monaka, koja je osma u liniji za nasljednicu kraljevskog trona, očekivano se pojavila na predstavljanju Guccijeve kolekcije na milanskom tjednu mode odjevena od glave do pete u neodoljivim komadima s potpisom slavne talijanske kuće.

Gledanje revije iz prvih redova u društvu poznatih lica poput glumca Jareda Leta i Salme Hayek, lijepa 30-godišnja brineta odlučila je pratiti u otkačenom zlatnom izdanju.

Paru sjajnih loaferica s dodatkom platforma pete, Charlotte je pridružila statement bomber jaknu stvorenu od mnoštva zlatnih ljuskica. Glamurozan dojam spomenutih komada, lijepa princeza pokušala je ublažiti odabirom bijele majice sa sloganom i maslinastozelenim hlačama širih nogavica.

Osim što obožava nositi Guccijeve krpice u dnevnim i svečanim izdanjima, Charlotte nekoliko godina nastupa kao zaštitno lice brenda, a tri sezone zaredom može se ugledati kao zaštitno lice Guccijeva parfema 'Forever Now'.

Njezina vjernost talijanskom brendu i dizajnerskoj viziji Alessandra Michelea, po svemu sudeći, neće tako skoro iščeznuti.