BESPRIJEKORNI STAJLINZI

Kaputi i bunde Jadranke Sloković izazivaju zavist

22.02.2017 u 11:42

  • +7

Jadranka Sloković

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Odvjetnici Jadranki Sloković mnoge bi žene pozavidjele na lijepim cipelama i torbama koje krije njezin ormar, ali profinjenom i uvijek dotjeranom stilu odijevanja naodmet nisu ni odlični kaputi i bunde

Jadranka Sloković tijekom zimskih mjeseci svoj već poznat poslovni stil odijevanja obogatila je trendi komadima koje je teško ne primijetiti. Uspješna odvjetnica oduvijek njeguje damski look, a stroži kodeks odijevanja koji je dužna poštivati ublažava finim komadima odjeće, ali i detaljima poput valova u kosi, besprijekornog make upa ili modnih detalja poput ženstvene šal-kragne na bluzi.

Bilo da nosi trendovski dugačak kaput s dvorednim kopčanjem u military stilu i to s potpisom jedne od omiljenih joj modnih kuća, Louis Vuitton, bilo upečatljive bunde s printom leoparda, Jadranka Sloković zasluženo je poznata kao uspješna odvjetnica koja se zna dobro odjenuti.

Bunde su joj drage i za nešto svečanije prilike pa je nedavno otkrila da ima elegantnu crnu bundicu.

Očekivano, uparila ju je sa srebrnom bluzom koja ima šal-kragnu. Kako prati trendove, njezin ormar krije i srebrni sako s potpisom još jedne poznate modne kuće, Saint Laurent, ali i model od baršuna u tamnocrvenoj boji. Baršun je ove sezone must have tkanina pa ne čudi da je odabrala i cipele u gotovo istoj nijansi.

Lijepe i moderne cipele imaju potpis slavnog talijanskog dizajnera Gianvita Rossija, a kako šik odvjetnica posjeduje i jedan od najpoželjnijih Valentinovih modela, Rockstud, ne čudi to da je među prvim Hrvaticama koje su upotpunile svoje stajlinge i popularnim parom od baršuna.

Baš kao što je sako i cipele od baršuna lako kombinirala za posao, nedavno je pokazala da kao poslovna žena odlično izgleda u zelenoj jakni s bijelim krznom koju rado nosi umjesto kaputa ili bunde u slobodno vrijeme.