BIZARNA MODA

I to je moguće: Ružne cipele postale su još ružnije

22.02.2017 u 11:58

  • +6

Revija Christophera Kanea

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine uspio šokirati javnost poslavši na pistu modele u 'dotjeranim' verzijama omraženih crocsica, Christopher Kane odlučio se voditi istom logikom i u novoj kolekciji

U slučaju da još niste poludjeli za nošenjem omraženih crocsica, britanski dizajner Christopher Kane odlučio je još jednom okušati sreću, ovoga puta lansiravši modele s krznenom podstavom, nalik hit Guccijevim natikačama.

Crocsice obrubljene smeđim krznom, Kane je predstavio u kombinaciji s minijaturnim cvjetnim haljinama, no one nisu bile jedini šok na reviji.

Uz tople verzije crocsica, britanski dizajner u novoj kolekciji prezentirao je nekoliko modela cipela u špic koje stižu s neočekivanim i bizarnim detaljima spužvi smještenim na peti i prednjem dijelu stopala. 'Ako veću pozornost posvetite modnoj arhivi, uočit ćete uporabu spužvi s ciljem očuvanja obuće', izjavio je dizajner u razgovoru za Footwear News u kojem objašnjava svoju namjeru isticanja spužvi na obući.

Iako su crocsice i cipele s detaljima spužvi mnogima bizarne i nenosive, britanski dizajner Christopher Kane uvjeren je da će, kroz par mjeseci, uspjeti pronaći svoje obožavatelje među modnom elitom.