NEUNIŠTIVA LJEPOTICA

I u 79. godini ostavlja bez daha

22.02.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Holivudska veteranka Jane Fonda sa 79 godina pojavila se na dodjeli nagrada Costume Designers Guild i sve ostavila bez daha u prelijepoj večernjoj toaleti koju potpisuje Versace

Bez obzira na prigodu, slavna glumica koju su zbog političkog aktivizma u 70-ima, kad se žestoko protivila ratu u Vijetnamu, prozvali Hanoi Jane, uvijek izgleda kao s modne piste. Legendarna glumica jako dobro zna kako naglasiti svoju liniju, pa je briljirala na crvenom tepihu u dvobojnoj dugoj haljini asimetričnog izreza, otkrivši golo rame.

  • +2
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odličan večernji stajling upotpunila je diskretnim make-upom, zanimljivim naušnicama i obaveznim clutchem. Inače, vremešna glumica vratila se svom pozivu pa ćemo je gledati u filmu 'Our Souls At Night' u kojem glumi još jedna holivudska legenda Robert Redford. U jednom je ranijem intervjuu Fonda naglasila da joj je čudno kad je proglašavaju modnom ikonom. 'Oduvijek sam nekako znala što je za mene, a što nije. Naravno, kad ste mladi možete eksperimentirati i izvući sa svačim, no kad ste stariji, morate više pripaziti. Najbolje se osjećam u nečemu što je dobro skrojeno i što nema ukrase po sebi, poput mašni ili drugih ukrasa. Volim kad nosim odjeću koja ističe moje najbolje adute, a to su struk i guza. Ruke nerado pokazujem. Prije sam bila uvjerena da moja samokritičnost nije dobra. No sad sam sretna zbog toga', rekla je Jane.