STAJLING ZA PETICU

Slavna ljepotica pohvalila se šik bluzom od 260 kuna

22.02.2017 u 15:34

Bionic
Reading

Olivia Culpo, bivša misica, glumica i manekenka, odlično izgleda u svakoj prigodi, a njezine su modne kombinacije vrlo zapažene

Atraktivna brineta koja je svojedobno bila u off/on vezi i s Nickom Jonasom, s lakoćom spaja jeftine i skupe krpice slažući stajlinge koji su besprijekorni. Olivijin osjećaj za modu modni kritičari ne prestaju hvaliti, a mnoge modno osviještene djevojke inspiraciju pronalaze u njezinim outfitima. Iako je njezina garderoba prepuna skupih krpica s potpisom Diora ili Chanela, zgodna Amerikanka ne bježi ni od high street brendova koje uspješno kombinira s dizajnerskim komadima.

Da je crno-bijela kombinacija neuništivi modni klasik, potvrdila je i lijepa Olivia odjenuvši romantičnu bijelu bluzu zanimljivog ovratnika od pimo pamuka iz svima pristupačnog H&M-a (oko 260 kn). Romantičnu bluzu pomalo viktorijanskog stila je iskombinirala s crnim uskim hlačama koje su naglasile njezine kilometarske noge, a taj odličan dnevni stajling zaokružila je s Dior So Real sunčanim naočalama i crnom Céline torbicom za kojom žudi svaka fashionistica.

Outfit je upotpunila mladenačkom frizurom: dugu kosu s blagim valovima s jedne strane je pokupila u trendi rep. Ako tragate za inspiracijom za dobar dnevni look, s ovakvim jednostavnim, ali efektnim stajlingom nećete pogriješiti. Inače, u jednom ranijem intervjuu, slavna ljepotica je otkrila kako dan nikad ne započinje bez nježne kreme za osjetljivo područje oko očiju. Vitku liniju naravno duguje svakodnevnoj tjelovježbi i izbalansiranoj prehrani.