ODVAŽNA PRVA KĆI

Smjeli stajling Ivanke Trump u suknji koja otkriva previše

22.02.2017 u 10:00

  • +2

Ivanka Trump

Izvor: Reuters / Autor: tportal montaža

Bionic
Reading

Ivanka Trump opet je zamijenila pomajku Melaniu pa zajedno s američkim predsjednikom odnosno ocem Donaldom obišla Nacionalni muzej afričko-američke umjetnosti i kulture u Washingtonu te odabrala smjelu modnu kombinaciju

Budući da Melania Trump vrijeme provodi u New Yorku jer se tamo i dalje školuje desetogodišnji sin Barron, Ivanka Trump vrlo često umjesto nje prati američkog predsjednika pa je zato i dobila nadimak 'prve kćeri'. Omiljena kći kontroverznog Donalda Trumpa, čija je politika podijelila Ameriku, za ničim ne zaostaje u usporedi s prvom damom kada su u pitanju modni odabiri. Štoviše, majka troje djece svaki puta izgleda besprijekorno te javno ne pokazuje jesu li ju pogodili nedavni problemi s povlačenjem njezinih modnih kolekcija s polica trgovina najpoznatijih robnih kuća. Umjesto nje se javno izjasnio Donald Trump i pokušao obraniti kćer, a čini se da ona uzvraća udarac time što sama često nosi odjeću, cipele, torbe ili nakit s vlastitim potpisom.

Za posjet jednom od najpoznatijih muzeja tako je odabrala plave štikle od brušene kože i uparila ih sa skupocjenom Altuzarra suknjom uz trendi dolčevitu. Smjelo odabrana suknja s visokim prorezom sa strane zasigurno je bila okosnica ovog stajlinga, a možda je imalo pretjerana obzirom da se radi o službenom susretu. U svakom slučaju, suknja je savršeno naglasila Ivankinu vitku liniju i upečatljivog je kroja. Okomite pruge uvijek su dobar odabir ako želite izgledati vitkije, a iako je modna kuća Altuzarra bila uz druge poznate dizajnere koji su odbijali odijevati Ivanku i Melaniju, takozvanu prvu kći to nije spriječilo da odabere njihovu kreaciju od 6.700 kuna i pokaže duge noge.