NAGRADNJAČE

Osvojite Eucerin Elasticity + Filler ulje za njegu lica

21.02.2017 u 14:50

Bionic
Reading

Većina žena prihvaća da se biološki sat ne može okrenuti unatrag. Bore nastale mimikom i smijanjem veći žena ne smeta, ali to ne znači da moraju prihvatiti i ostale znakove starenja kao što su gubitak elastičnosti, duboke bore i blijed ten

Svaka žena se želi osjećati ugodno u svojoj koži i usporiti vidljive znakove starenja, kako bi što duže zadržala trenutno stanje kože. Eksperti za dermatološko-kozmetičku njegu kože tu su želju prenijeli u kompleksnu intenzivnu njegu za bezvremenski lijepu zrelost kože. Inovativna kombinacija učinkovitih preparata za njegu Eucerin Elasticity+Filler ciljano pomaže zreloj i zahtjevnoj koži. Nova formula potiče proizvodnju kolagena u koži koji povećava elastičnost kože dok su duboke bore vidno smanjene. Na taj način struktura kože postaje jača i svježijeg izgleda.

Prvo ulje za njegu lica i bezvremenski lijepu kožu od Eucerina

Naša koža je većinom oblikovana vanjskim utjecajima. No, postoje čimbenici koji djeluju ispod površine. Izmjena stanica kože i prokrvljenost su velikom mjerom upravljane hormonima. Smanjenje razine estrogena kroz godine ostavlja vidljive posljedice; količina vlažnosti i masti se smanjuje, a proizvodnja kolagena i elastičnosti pada. Koža gubi na elastičnosti i mekoći. Postaje ovješena, suha i blijeda, a bore se produbljuju. Vlakna kolagena nisu odgovorna samo za elastičnost i čvrstoću kože; mogu pohraniti velike količine vlažnosti, te djeluju poput jastučića u koži. Smanjivanjem količine kolagena kroz proces starenja, koža postaje sve manje elastična a količina i dubina bora se povećava.

Eucerin Elasticity+Filler linija je rezultat intenzivnih istraživanja. Formula objedinjuje najnovija znanstvena otkrića i tehnologije s ugodnom, intenzivno hranjivom teksturom.

Vrhunac linije je Elasticity Filler ulje za njegu lica, prvo njegujuće ulje od Eucerina koje brine za osjetno čvršću kožu, poboljšava elastičnost i mekoću kože. Hranjiva formula s arganovim uljem, uljem sikavice i vitaminom E njeguje kožu, zaglađuje ju i vraća svježiji izgled kože bez masnog sjaja. Biljna ulja sadrže lipide koji su slični sastavu lipida kože, stoga ih koža dobro prihvaća i iskorištava. Arganovo ulje poboljšava elastičnost i intenzivno zaglađuje kožu. Dobiva se iz sjemenke drva argana i bogato je esencijalnim masnim kiselinama i antioksidansima. U kombinaciji s uljem sikavice, formula intenzivno njeguje kožu i pruža blistav ten. Vitamin E djeluje protiv oksidativnog stresa i povećava otpornost kože na vanjske štetne utjecaje.
Bogato Elasticity+Filler ulje za njegu lica pravo je blago za zrelu i zahtjevnu kožu.

Korištenje:

Elasticity Filler ulje se može koristiti prije, poslije ili zajedno s proizvodima za dnevnu i noćnu njegu.
Prije: na očišćenu, još vlažnu kožu lica, vrata i dekoltea nanijeti nekoliko kapi iz kapaljke, te umasirati nježnim, kružnim pokretima. Nakon toga nanijeti dnevnu ili noćnu kremu.
Alternativni način: nekoliko kapljica ulja pomiješati sa proizvodima za njegu i nanijeti na kožu, ili nanijeti nakon korištenja kreme.
Eucerin ulje također je pogodno i za masažu lica.

Istraživanje:

Istraživanja dokazuju- Elasticity ulje oduševljava!
95% žena potvrđuje da ostavlja ugodan osjećaj na koži
94% žena potvrđuje da intenzivno hrani kožu
94% žena potvrđuje da je ulje dobar dodatak proizvodima za dnevnu i noćnu njegu
92% žena potvrđuje da poboljšava kvalitetu kože
90% žena potvrđuje da poboljšava sastav kože

Kako bi njega zrele kože bila potpuna, uz korištenje Eucerin Elasticity+Filler ulja preporuča se Eucerin Elasticity+Filler krema za dnevnu i noćnu njegu, inovativni kompleks za njegu koji optimalno pomaže zahtjevnoj, suhoj i zreloj koži.

Eucerin Elasticity+Filler dnevna njega spriječava smanjenje kolagena i elastičnosti pomoću antioksidansa silimarina, aktivnog sastojka iz sikavice i antioksidansa. Arktin iz ploda čička potiče proizvodnju kolagena a pomoću molekula hijaluronske kiseline vidljivo se smanjuju duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Dnevna krema sadrži SPF 15 i zaštitu od UVA zraka.

Eucerin Elasticity+Filler noćna njega poboljšava elastičnost i sprječava smanjenje kolagena pomoću antioksidansa silimarina iz sikavice i potiče njegovo stvaranje pomoću arktina. Rezultat su smanjene duboke bore a pomoću arganovog ulja koža je obnovljena.

Svi proizvodi su dermatološki testirani, ne sadrže parafine ni parabene i pogodni su i za osjetljivu kožu.

Eucerin :

Naša koža nije samo zaštitni pokrivač našeg tijela. Koža je puna života; ona odražava i utječe na naše osjećaje. Dobro se osjećamo u svojoj koži kada je zdrava i sjajna. Iz tog razloga u Eucerinu svu svoju strast i stručno mišljenje posvećujemo Vašoj koži.

Pri ispitivanju, razvoju i testiranju naših proizvoda ne pristajemo na kompromis. Obvezujemo se našim proizvodima ispuniti zahtjeve Vaše kože. Naši proizvodi pomažu poboljšati i zaštiti zdravlje Vaše kože. Uživajte u samopouzdanju koje Vam pruža zdrava, sjajna koža.

Eucerin je preko 100 godina mjerodavan u inovativnom medicinsko-kozmetičkom ispitivanju kože. Danas smo priznati kao jedna od vodećih medicinsko- kozmetičkih brendova za njegu i dostojni povjerenja. Liječnici i ljekarnici svakodnevno diljem svijeta preporučaju Eucerin.

Eucerin čitateljima tportala daruje dva proizvoda 'Eucerin Elasticity + Filler' ulje za njegu lica, a dobitnici će biti objavljeni u utorak, 28. veljače.