PEPITA UZORAK

Modni klasik koji narednih mjeseci nećemo moći zaobići

27.02.2017 u 08:00

  • +8

Proljetni trend pepita uzorka

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Razigran i dinamičan, a istovremeno suzdržan u tipičnoj crno-bijeloj kombinaciji, pepita uzorak ovog proljeća je posebno poželjan

Trend pepita uzorka najveću je popularnost doživio 90-ih godina, a najpoznatija kombinacija ovog uzorka crno-bijela, iako je s godinama postojanja doživio različite modne interpretacije

S dolaskom nove proljetne sezone, nanovo svjedočimo velikoj popularnosti pepita uzorka, ako je suditi po aktualnim dizajnerskim kolekcijama i ponudi na policama high street brendova.

Pepita uzorak smatra se bezvremenskim trendom kojeg obožava mnoštvo žena. Osim što se odlično prilagođava svakoj modnoj kombinaciji, ostavlja iznimno elegantan dojam.

A post shared by Fi (@dieforstyle)

Ovaj klasičan uzorak pokazat će se idealnim u dnevnim, ali i večernjim prilikama. Ove je sezone najzapoželjniji na suknjama, hlačama mrkva kroja, košuljama i maštovitim haljinama s detaljima volana i zvonolikim rukavima.

Ako s ovim uzorkom u vidu odjevnih predmeta ne planirate previše eksperimentirati.  Odličnom alternativom za unošenje pepita uzorka u stajlinge pokazat će se odabiri modnih detalja poput marame ili torbice.