SVE U ISTOJ HALJINI

Stil Kate Middleton zaludio dame s kraljevskih dvora

20.02.2017 u 11:51

  • +4

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Stil Kate Middleton obišao je svijet i već je svima dobro poznata elegancija i odmjerenost koju njeguje prilikom svakog svog pojavljivanja u javnosti, no neke su si aristokratkinje odlučile skratiti muke prilikom odabira stajlinga te su odigrale na sigurnu kartu kopirajući vojvotkinjin stil

Kate Middleton oduvijek je bila primjer odmjerena, ženstvena i sofisticirana stila koji se, čini se, svidio i ostalim damama kraljevskih obitelji. Taktika kopiranja uvijek je najsigurniji izbor, a pogotovo kada se kopira stil vojvotkinje od Cambridgea o kojem brine cijeli tim stručnjaka. No jedan je stil haljine posebno oduševio dame s europskih dvora koje su odlučile posuditi vojvotkinjin stajling.

Nakon što je Dolce & Gabbana odjenuo Kate Middleton prvi put uoči posjeta kineskog predsjednika Londonu 2015., svi su se složili kako lijepa vojvotkinja izgleda senzacionalno.

Kate je za tu prigodu odjenula bordo čipkastu haljinu, dovoljno zavodljivu da otkrije njezinu vitku liniju, a opet dovoljno elegantnu da u njoj izgleda poput prave princeze. Mediji su se tada raspisali o njezinu oštrom modnom oku te o tome kako ostavlja bez daha u čemu god se pojavi, a možda je upravo to potaklo i neke druge dame plave krvi da slijede njen stil.

Mjesec dana nakon ovog modnog zgoditka, Kate je ponovno zablistala u sličnoj haljini s potpisom Dolce & Gabbane, no ovoga puta u crnoj boji. Bio je to početak velike ljubavi Kate i ove prestižne talijanske modne kuće koja se po mnogima trebala dogoditi i puno prije s obzirom na to da je ona napokon zaobišla dosadnu modu službenog protokola koju smo do tada navikli viđati.

Uslijedila je još jedna suradnja s istom modnom kućom. Kate je u svibnju 2016. odjenula čipkastu haljinu u boji slonovače vrlo slična dizajna.

Kateine kolegice princeza Mary i kraljica Màxima čini se kao da su pomno vodile bilješke prilikom svakog njezina pojavljivanja. Nizozemska kraljica Màxima u svibnju 2016. pojavila se na predstavljanju inovacija u petrolej čipkastoj haljini Dolce & Gabbana kratkih rukava, gotovo identičnoj poput one koju je Kate nosila tijekom 2015. godine.

Što je sigurno je sigurno, pa je tako i danska princeza Mary odlučila kopirati stil vojvotkinje od Cambridgea. Za nedavni koncert u Islandu u siječnju 2017. princeza je odjenula identičnu haljinu Dolce & Gabbana poput crne koju je Kate nosila 2015. Crvenu haljinu danska je princeza sparila s tankim crnim remenom i bež štiklama te bijelim kaputom, čineći stajling manje klasičnim od Kateina.

No čini se kako vojvotkinja i više nego odlično ispunjava svoje modne zadatke kada je kopira aristokracija diljem Europe, a sigurni smo i kako Dolce & Gabbana zadovoljno trljaju ruke s obzirom na to da lijepa Kate uspješno promovira njihov dizajn.