Sexy comfy

Stigla je nova modna poslastica s potpisom sestara Šopar

20.02.2017 u 11:55

Bionic
Reading

U iščekivanju ljetne kolekcije hrvatskog brenda Sopar, glavne i odgovorne, koje stoje iza tog imena, sestre Tamara i Helena Šopar, priredile su za sve ljubiteljice mode pravu poslasticu - Sexy Comfy capsule kolekciju, koja će skratiti vrijeme do novih modela

Sve zaljubljenice u modu, osobito u brend Sopar, došle su na svoje, jer su sestre Tamara i Helena Šopar odlučile im skratiti vrijeme čekanja do izlaska ljetne kolekcije, Capsule kolekcijom 'Sexy Comfy'. Kako sestre pojašnjavaju, cilj im je bio napraviti haljinu koja je ujedno sexy i udobna uz pomoć tankih, vunenih materijala, koji su idealni za ovo prijelazno razdoblje.

  • +5
Capsule kolekcija branda SOPAR Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Millennium haljina inspirirana je Audrey Hepburn, dok će u haljini Tower žena biti ujedno elegantna i zavodljiva. Haljine su, kao i cijela zimska kolekcija, ime dobile po mostovima Londona.

Uz nove haljine, sestrama je stiglo još jedno priznanje vrijedno spomena. Modna blogerica iz New Yorka, Amra Beganović, koja se na Instagramu krije pod imenom Clubfashionista i ima više od 700 tisuća pratitelja, fotografirala se u košulji Novaljka, s potpisom sestara Šopar. Za brend Sopar kaže da joj je jedan od omiljenih te da može konkurirati najluksuznijim brendovima na tržištu.