U NEW YORKU

Zaboravljena Trumpova kći zablistala u cvjetnoj haljini

19.02.2017 u 18:55

  • +3

Tiffany Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Tiffany Trump polako izlazi iz sjene starije sestre Ivanke za koju se često kaže kako je miljenica svog oca Donalda Trumpa, novoizabranog predsjednika SAD-a

Javnost je sad prati u stopu pa ne čudi da njezin posjet modnim revijama u sklopu Njujorškog tjedna mode nije prošao nezapaženo.

Duge raspuštene kose i u haljini boje vina bogato ukrašenoj cvjetnim uzorkom, Tiffany je bila u središtu pozornosti. Uz pomoć sestre Ivanke polako gradi prepoznatljiv stil, a omiljena joj je dizajnerica kineska kreatorica Tao Wang čije modele često nosi.


Kako su se mediji raspisali ovih dana, zbog njenog oca Tiffany su mnogi bojkotirali pa je čak i mjesto pored nje u jednom trenutku ostalo prazno na modnim revijama.

No neki su pak stali u obranu ove 23-godišnjakinje koja je odrasla s majkom Marlom Maples u Kaliforniji te se u predsjedničkoj kampanji pridružila Trumpovu timu.

??

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on


Slavna glumica Whoopi Goldberg, premda nije pristalica Donalda Trumpa, oglasila se o ovome: 'Ona nije došla na revije pričati o politici svog oca već uživati u revijama', na što joj je Tiffany zahvalila putem društvenih mreža.

Tiffany je branio i dizajner Philipp Plein. 'Ona nema ništa s tom pričom. Možete li kriviti kćer što ima oca koji donosi loše političke odluke', retorički je upitao Plein.