CHRISSY TEIGEN

Ova šik mama izgleda bolje nego ikada

19.02.2017 u 16:34

Bionic
Reading

Chrissy Teigen, manekenka i supruga producenta Johna Legenda, u travnju prošle godine postala je mama djevojčice Lune Simone

Zgodna brineta koja svoju egzotičnu ljepotu duguje norveško-tajlandskim korijenima redovito dobiva pregršt komplimenata za svoj besprijekoran izgled. Ljepotica koja obožava kulinarstvo pa svoje obožavatelje uveseljava zanimljivim receptima nedavno se odlučila za promjenu frizure. Chrissy se nedavno pridružila trendu dužeg boba, tzv. loba, skrativši kosu na duljinu do ramena.

  • +4
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nova frizura lijepo je naglasila crte njezinog lica, a Chrissy je zablistala na crvenom tepihu u kratkoj kimono haljinici zanimljivog uzorka koju je kombinirala s izazovnim visokim čizmama, što je bio savršen odabir za dugonogu Amerikanku.

Manekenka je poznata i po svojim iskrenim komentarima na društvenim mrežama, zahvaljujući čemu je stekla brojne simpatije. Za razliku od drugih slavnih kolegica, Chrissy se ne srami objaviti fotografije na kojima nije savršeno fotošopirana pa joj se vide strije i slične nesavršenosti. 'Prava ljepota je kombinacija samopouzdanja i zadovoljstva svojim izgledom. Osim toga, nema ništa bolje nego kad nekome pomognete da se osjeća bolje i samopouzdanije', izjavila je jednom prigodom.