TAJNA USPJEHA

Evo kako je smršavjela slavna pjevačica

19.02.2017 u 09:36

Bionic
Reading

Megapopularna britanska pjevačka diva Adele trijumfirala je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy, a njezina vidno vitkija figura nije prošla nezapaženo

Mlada pjevačica fascinantnog glasa izgledala je senzacionalno u upečatljivoj zelenoj haljini kuće Givenchy, a svi su komentirali da izgleda bolje no ikada.

Kako piše Daily Mail, svoju novu liniju Adele duguje kombinaciji prehrane i vježbi koje je osmislio Pete Geracimo, stručnjak za fitnes koji se bavi ovim poslom više od 20 godina, a čija je slavna klijentica između ostalih Kim Cattrall, najpoznatija po ulozi Samanthe Jones iz 'Seksa i grada', te neki članovi kraljevskih obitelji.

Potpisnica jednog od najskupljih glazbenih ugovora, teškog 90 milijuna funti, danas izgleda znatno mršavije nego kad je tek započinjala karijeru.

Kako joj je to pošlo za rukom? U ranijem intervjuu za Rolling Stone Adele je otkrila da je željela poboljšati formu i dovesti se u red. Nije joj bio cilj postati mršavica, objasnila je. 'Željela sam dobiti više snage pa sam izgubila nešto kilograma, ali ne zato da bih postala mršava', rekla je.

Pjevačica se držala jednostavnog plana: smanjila je unos šećera, odrekla se pušenja i krenula u teretanu.

'Nisam luda za vježbanjem. Ne uživam u tome', iskrena je Adele, dodajući da se nije u potpunosti odrekla ugljikohidrata.

Geracimo svojim klijentima savjetuje da se drže jednostavnih principa. 'Svi živimo u nekom ludom tempu i teško je pronaći vrijeme za sve. Zato je bitno pronaći ravnotežu u svemu što radimo. Kako biste bili fit, ne morate ići u teretanu, možete vježbati s malim utezima i kod kuće. Bitna je aktivnost. Umjesto automobila ili javnog prijevoza, zašto ne biste na posao otišli biciklom? Nemojte ići liftom, već stubama. Prošećite se umjesto što ležite ispred TV-a. Tajna je u kretanju', poručio je.

Inače, Geracimo je veliki pristalica tzv. sirtuinske dijete koja preporučuje konzumiranje isključivo biljnih namirnica poput npr. kelja ili agruma, aktivatora sirtuina koji potiskuje apetit i aktivira 'gen mršavljenja' u tijelu.


Ova dijeta uključuje hranu kao što su jabuke, peršin, kapari, borovnica, zeleni čaj, soja, jagode, kurkuma, maslinovo ulje, crveni luk..., ali dozvoljava i konzumiranje tamne čokolade i crnog vina, naravno u malim količinama.

'To je svima dostupna i vrlo jednostavna dijeta, a možete malo uživati u crnom vinu i tamnoj čokoladi! Klijenti koji se ovako hranili imali su odlične rezultate, naravno uz tjelovježbu', kazao je Geracimo.