NEPOGREŠIV MODNI STIL

Jadranka Sloković je stajliš i u običnim trapericama

18.02.2017 u 19:32

Bionic
Reading

Naša najpoznatija odvjetnica Jadranka Sloković zagrebačkom špicom prošetala se u ležernom, ali jako stajliš izdanju – predimenzioniranoj zelenoj jakni i jednostavnim trapericama

Modni ukus Jadranke Sloković je nepogrešiv, a godinama je vjerna neutralnim bojama, crnoj bijeloj i sivoj. Strogu poslovnu elegancija najčešće razbija pomno odabranim modnim dodacima, efektnim cipelama ili dizajnerskim torbicama, a njezin zaštitni znak su i predimenzionirane sunčane naočale.

Ljubav prema modi uspješne odvjetnice vidljiva je u svakom javnom pojavljivanju. Odlasci na ročišta, kazališne premijere i društvena događanja, ali i obične šetnje središtem grada prava su modna lekcija, a njezini stajlinzi neovisno o prigodi uvijek su besprijekorni.

Modna ljubimica sezone u garderobi Jadranke Sloković zasigurno je predimenzionirana maslinasto zelena jakna s velikim vunenim reverima, zasigurno statement komad koji bi svaka modna osvicnia poželjela imati u ormaru. Uz omiljenu jaknu koju jednako dobro slaže na poslovne i ležerne kombinacije Sloković je ovoga puta nosila svoj nadraži odjevni predmet, traperice, i crne čizme do koljena s debljom petom. Stajling je upotpunila velikim smeđim sunčanim naočalama, crnom torbicom, crop vesticom i klasičnom bijelom košuljom.

Nepogrešivi modni stil Jadranke Sloković Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Upravo je bijela košulja komad odjeće koje bi svaka žena trebala imati u rpmaru, poželjno u nekoliko verzija. Naime, ovaj modni klasik u svojim kolekcijama američka modna dizajnerica Carolina Herrera ima još od 1981. i kaže da ih se ne može zasititi.

'Volim bijele košulje jer mi dođu kao nekakva sigurnosna, spasonosna dekica. Možete je nositi uz bilo što. Najveća je draž bijele košulje u tome što ovisi o osobi kako će je nositi', tvrdi Hererra i dodaje da tajna neprolaznosti bijele košulje leži u njezinoj prilagodljivosti, a najvažnije je da vam dobro pristaje.