NAJBOLJI STAJLING

Nikad elegantnija Ivanka Trump uživjela se u ulogu prve kćeri

18.02.2017 u 16:47

Ivanka Trump

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: REUTERS/PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Prva kći, kako je nazivaju američki mediji, Ivanka Trump, ne odvaja se od svog oca, a uz njega je bila i na putovanju predsjedničkim avionom Air Force One u Južnu Karolinu gdje u posjetili pogone Boeinga i otud nastavili prema Trumpovoj vikend destinaciji, luksuznom floridskom imanju Mar-a-lago

Trumpova mezimica, plavokosa tatina princeza Ivanka oca je pratila i tijekom posjeta Boeingu, a uz nju je bio i suprug Jared Kushner, Trumpov savjetnik. Na vikend odmor poveli su i svoje troje djece, a američka prva kći tom je prigodom još jednom pokazala svoj dobar modni ukus.

Za posjet Boeingu Ivanka je odabrala uski crni top s tri četvrt rukavima i usku suknju midi dužine koja se lagano širila prema dnu s malo povišenim strukom, a koja je savršeno naglasila njezinu vitku figuru. Upravo je suknja u tri boje, smeđoj, crnoj i bijeloj te efektnim detaljima – crnim dugmićima na diskretnom prorezu, bila najzanimljiviji dio njezina stajlinga.

Uz statement suknju Ivanka je znalački skombinirala jednostavan crni top i minimalističke štikle u istoj boji.

@realdonaldtrump @ivankatrump @jaredckushner stopped at Boeing's Charleston Plant in South Carolina (February 17, 2017) #ivankatrump #donaldtrump

A post shared by Melania Trump & Ivanka Trump (@melania_ivanka_trump) on

'Što god da odjene izgleda sjajno. Ivanka je posebna mlada žena, ona nije samo lijepa, već je ljubazna, pametna, divna majka i supruga i velika zaljubljenica u modu', rekla je za nju dizajnerica Carolina Herrera. Ivanka njeguje klasičniji stil te najčešće nosi odjeću prokušanih dizajnera poput Herrere, De la Rente, Altuzarre.

'Njezin je modni ukus bezvremenski i klasičan. Neće ga morati mijenjati ni sad kad su oči cijelog svijeta uperene u nju', rekao je Gilles Mendel, kreativni direktor kuće J Mendel čije kreacije Ivanka rado nosi na crvenom tepihu. No, iako se ništa ne može prigovoriti njezinom nepogrešivom modnom ukusu, mnogi joj zamjeraju što se aktivno uključila u očevu administraciju iako nije baš najjasnije koja je njezina uloga.

Visiting @boeing in South Carolina with @realdonaldtrump today.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Iako je nakon izbora izjavila kako namjerava biti tek kćer u očevoj administraciji, pokazalo se da je ona puno više od toga. Svog oca prati na svim važnim sastancima, uz njega je bila i tijekom posjeta kanadskog premijera Justina Trudeaua Bijeloj kući, japanskog premijera Shinza Abea i izraelskog premijera Benyamina Netanyahua.

'Nikad nisam doživjela da je dijete nekog predsjednika uključeno u očevu administraciju. Nitko nikad nije bio poput nje. Čak ni George W. Bush koliko ja znam, za vrijeme očeva mandata nije bio uključen u kampanju, a kamoli da je sjedio na sastancima u Bijeloj kući', reklo je za USA Today Kate Andersen Brower, koja se bavi proučavanjem američkih prvih dama i autorica je knjige 'First Women: The Grace and Power of America’s Modern First Ladies.