stilski pogodak

Njezino poslovno izdanje isplati se kopirati

17.02.2017 u 18:33

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U velebnoj Zarzuela palači, španjolska kraljica Letizia dočekala je predstavnice madridske udruge žena profesionalaca zablistavši u klasičnim odjevnim komadima

Istančan smisao za modu, 44- godišnja Letizia ovaj je put dokazala odabirom klasičnih odjevnih komada. Kao što se moglo pretpostaviti, Letizia ni ovaj put nije odoljela komadima brenda Hugo Boss odabravši crnu suknju plisirana kroja kojoj je pridodala prugastu košulju s bijelim ovratnikom i cipele u špic američkog dizajnera Ralpha Laurena.

U kompletiranju poslovnog izdanja, Letiziji je pomogao odabir crnih hulahopki i decentne, viseće naušnice koje su izvirivale iz savršeno isfenirane frizure.

Vidno raspoložena Letizia s radošću je pozdravila članice madridske mreže profesionalnih žena. Ovo udruženje osnovano je prije 11 godina, a promovira spolno uravnoteženo vodstvo i jednake mogućnosti za žene i muškarce u svim sektorima.

Lijepa španjolska kraljica i sama je uživala uspješnu karijeru u ulozi novinarke i voditeljice prije udaje za španjolskog kralja Felipea 2004. godine.