SVIJETLA TOČKA

Nakon silnih gafova napokon jedna dobra vijest za Ivanku Trump

17.02.2017 u 12:02

Bionic
Reading

Putem društvenih mreža, pod oznakom (hashtagom) #GrabYourWallet pokrenut je bojkot brenda s potpisom Ivanke Trump. Unatoč jakoj kampanji i velikom pritisku na neke od najpoznatijih robnih kuća u Americi, parfem kćeri novoizabranog američkog predsjednika i dalje je najprodavaniji na Amazonu

Nakon što je brend Ivanke Trump smješten na listu Grab Your Wallet kojom se bojkotiraju određeni proizvodi, neke od najpoznatijih američkih robnih kuća sa svojih su polica izbacile odjeću s njezinim potpisom zbog navodne slabe prodaje.

No čini se da bojkot nije utjecao na online prodaju putem Amazona, na kojem parfem s potpisom Ivanke Trump suvereno vlada prvim mjestom najprodavanijih proizvoda u kategoriji ženskih parfema.


Miris Ivanke Trump najprodavaniji je na Amazonu

Zanimljiv je podatak kako je dosta korisnika ostavilo negativan komentar, no ne zbog kvalitete parfema ili sastojaka mirisa, već zbog političkih odluka Donalda Trumpa. 

Kampanja #GrabYourWallet napravila je pritisak na Nordstrom, Neiman Marcus, Jet.com, Gilt i Shoes.com da prestanu prodavati proizvode iz linije Ivanke Trump. Sears i Kmart maknuli su ih sa svojih internetskih stranica, a robna kuća TJ Maxx instruirala je svoje zaposlenike da odjeću sakriju na kat na kojem je samo odjeća na rasprodaji.

Bojkot se širi putem društvenih mreža


Žalosno je to, da je Ivanka Trump bilo čija kći, a ne omraženog Donalda Trumpa, njezin bi se uspjeh dizao u nebesa, a bila bi i dalje jednako uspješna sa ili bez novca i utjecaja koje je dobila zahvaljujući ocu.