fashion guru

Predsjedničin stil: Previše laka, preduge trepavice i fetiš na uniforme

  • 16.02.2017 u 14:28

    • +6

    Kolinda Grabar Kitarović

    Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

    Bionic
    Reading

    Prve dvije godine predsjedničkog mandata Kolinde Grabar Kitarović dotakao se i naš modni kritičar. Fashion Guru prisjetio se njezinih najzanimljivijih modnih trenutaka i zaključio da bi se predsjedničin stil još lako mogao srediti samo da malo manje lakira kosu i ima umjerenije trepavice

    Nakon spektakularne inauguracije naše prve predsjednice i držanja ruke na Bibliji u plavom kostimu uslijedilo je samo to da je ta boja bila hit neko vrijeme, a gospođa Grabar Kitarović odlučila je dalje tjerati modu. U točkastom je lijepila pločice, a dogodio se i pokušaj nošenja čipke, iako materijal poput čipke, moram priznati, ipak bolje pristaje Melaniji Trump.

    Dodjeljivala je u protekle dvije godine neke čudne nagrade dok su ljudima padale hlače, a imala je i poseban stajling za gledanje utakmice. Pokazala je pritom kako se treba ponašati u sportskim dvoranama (dignuti noge na stolicu), ali nije bilo bitno to, već je reklamirala hrvatski proizvod i to je stvarno super radila.

    Ustvari, lako bi se još sve to dalo srediti samo da malo manje lakira kosu i ima umjerenije trepavice. Imala je i dobrih momenata, tipa kada su joj u goste došli princ Charles i njegova Camilla, makar ni tada nije uspjela potući vojvotkinjin kostim, ali zato joj je njezina omiljena stranačka boja dobro pristajala.

    Čudim se jedino tome što voli nositi odjeću hrvatskih dizajnera, a u isto vrijeme nije baš hitra u rješavanju ravnopravnosti u društvu. Doduše, s druge je strane itekako hitra u nošenju vojne uniforme. Hm, mora da joj je to neki fetiš...

    Sve u svemu, bile su ovo zanimljive dvije modne godine za našu predsjednicu koja bi se mogla i bolje odijevati, ali to i nije tako važno, puno je bitnije kako radi svoj posao.