POPUT DIVE

Glamurozna Melania Trump zablistala u bijelom

16.02.2017 u 09:46

  • +7

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Melania Trump prvi je put službeno primila goste u Bijeloj kući otkako je postala prva dama SAD-a, a kako su svi i očekivali, dala je sve do sebe te oduševila elegantnim stajlingom u bijelom

Zbog dolaska izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i supruge Sare, Melania Trump morala je otići iz New Yorka i službeno dočekati goste u Bijeloj kući.

Od samog početka mandata Melania je u New Yorku jer ondje sin Barron ide u školu, ali zbog službenog je susreta ipak došla u Bijelu kuću te oduševila couture kreacijom Karla Lagerfelda

Trumpovi su dočekali izraelskog premijera te njegovu suprugu, a Melania je sjajno odradila službenu dužnost besprijekornom elegancijom.

Sako Karla Lagerfelda pozadi ima blagi peplum, a naprijed je obogaćen kosim izrezima umjesto obične kragne i većim sjajnim gumbima u dva reda. Bijela je suknja pak klasična kroja kojim je bivša manekenka naglasila vitku liniju.

Naviknuta na luksuznu odjeću i skupocjene komade, zgodna je Slovenka opet nosila kašmir, baš kao što je nedavno nosila bijelu haljinu i vestu od istog materijala tijekom druženja sa suprugom japanskog premijera Akie Abe u Palm Beachu.

Četrdesetšestogodišnja Melania ni ovaj put nije mijenjala frizuru, a bijelom kompletu dodala je za nijansu tamnije štikle u nude nijansi Manola Blahnika te tako najavila da će joj svaki budući stajling biti još bolji.