SPORTSKA ELEGANCIJA

Proljetni trend koji ćete s lakoćom prigrliti

17.02.2017 u 07:00

Kako nositi hoodice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Hoodice su se u velikom stilu vratile na modnu scenu, a mnoge ih poznate trendseterice rado nose kako u dnevnim tako i u večernjim prigodama

 

Trend nošenja casual odjeće nimalo ne pokazuje znakove slabljenja! Kako je nedavno objasnila Michelle Lam, osnivačica True&Co, jako su se promijenile navike kupaca.

'Žene više ne žele nositi neudobnu odjeću', kazala je. Pripadnice ljepšeg spola više ne žele robovati modi pa biraju odjeću u kojoj se udobno osjećaju. Iako su bile donedavno isključivo namijenjene za slobodno vrijeme i sportske aktivnosti, hoodice, odnosno majice s kapuljačom, koje su modni procvat doživjele u 90-ima, danas uživaju status uber cool komada odjeće koje rado nose it djevojke poput Gigi i Belle Hadid i njihove manekenske klike koju čine Kendall Jenner, Hailey Baldwin i druge pripadnice zlatne holivudske mladeži, a čak su ih i poznati kreatori poput npr. Alexandera Wanga uvrstili u svoje kolekcije.

Kako nositi hoodicu ovoga proljeća?

Ovaj ležeran i udoban odjevni predmet isfurajte u kombinaciji s parkom kako biste postigli cool efekt s jakom urbanom vibrom i svakako je uparite s trendi tenisicama i omiljenim skinny trapericama. A kad vaša omiljena parka postane pretopla, na hoodicu mozete nabaciti hit proljetnu jaknu bomber kroja kako to sjajno nosi tamnoputa manekenka Jourdan Dunn, piše whowhatweare.com. Naravno, one najodvažnije koje žele naglasiti ženstvenost siluete, udobnu majicu s kapuljačom nosit će uz npr. suknju, mini haljinu ili cipele na visoku petu. Ukoliko niste sigurni kako nositi ovaj komad odjeće, neka vas inspirira nasa fotogalerija.