BESPRIJEKORNA PRVA DAMA

Melania Trump zablistala u izazovnoj crnoj haljini

14.02.2017 u 10:45

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/ Reuters

Bionic
Reading

Otkako je njezin suprug pobijedio na predsjedničkim američkim izborima, Melania Trump tek je posljednjih dana češće u javnosti, a pritom svakom elegantnom pojavom pokazuje da će biti prva dama sa stilom te su je s pravom unaprijed uspoređivali sa slavnom Jackie Kennedy

Melania Trump pokušava živjeti što manje izložena javnosti i poznato je da zapravo živi u New Yorku jer se tamo školuje sin Barron. Koliko god 46-godišnja Slovenka od početka suprugove kampanje najavljuje da će kao prva dama biti posvećena obitelji, nije mogla izbjeći neke obaveze kao prva dama SAD-a. Dok nije sa sinom u New Yorku Melania tako avionom putuje u Palm Beach i odsjeda u privatnom Trumpovom klubu Mar-a-Lago koji je idealan za ugošćivanje visokih dužnosnika.

Donald i Melania Trump tako su ugostili japanskog premijera Shinzōa Abeu i suprugu Akie, a melania se potrudila zablistati na svečanoj večeri. Iako je prethodnih dana iznenadila modnim odabirima, prije svega balerinkama koje je nosila u dva navrata, za svečanu večeru išla je na sigurno i plijenila pažnju u lijepoj crnoj haljini.

Melania je dokazala da s lakoćom zna nositi pripijenu bijelu haljinu uz balerinke, blistati u crvenom od glave do pete ili sve zadiviti vitkom linijom u uskim bijelim trapericama pa je odabir male crne haljine za formalnu večer sigurno bio lagan zadatak. S prepoznatljivo raspuštenom kosom i naglašenim očima Melania je blistala u haljini bez rukava s dubokim izrezom na leđima i detaljima od čipke. Eleganstni look upotpunila je kožnim štiklama Christiana Louboutina što nije veliko iznenađenje. Tko zna, možda se ugleda na dame poput španjolske kraljice Letizije pa nas iznenadi stajlingom u više kože.