NIJE ZLATO SVE ŠTO SJA

Modna katastrofa: ne može joj pomoći ni sav novac koji ima

09.02.2017 u 18:15

Bionic
Reading

I ovogodišnja dobrotvorna zabava amfAR-a, privukla je brojna slavna lica, a među njima se našlo i ono poznate plavuše, koja se posljednjih godina primirila i više ne tulumari toliko, ili barem ne pred paparazzima. Ljubiteljica nježnoružičastih i zlatnih nijansi i šljaštećih detalja i ovaj je put zbog svog odabira haljine bila u centru pažnje. Bogata nasljednica, danas DJ-ica, Paris Hilton svojim je modnim odabirom još jednom pogriješila

Danas su vjerojatno rijetki koji nisu čuli za Paris Hilton. 35-godišnja Amerikanka u svijetu poznatih je već dvadeset godina, a u njega nije dospjela zbog svog uspjeha, već zahvaljujući naslijeđenom novcu kojim je stekla popularnost. Mnogi su željeli biti u njezinom društvu i uživati u životu na visokoj nozi, a ona je upravo na temelju svog bogatog društvenog života i tulumarenja bila tema svjetskih medija.

Posljednjih godina se donekle povukla iz svega toga i posvetila novoj ljubavi - postala je DJ, no još uvijek se njezino ime nalazi na pozivnicama za brojne evente. Tako je bilo i na dobrotvornoj zabavi amfAR, koja se organizira svake godine kako bi odala počast pojedincima koji pomažu u širenju svijetsti o AIDS-u.

Paris Hilton i ovog je puta podbacila kada je riječ o odabiru odjeće za crveni tepih. Iako ima novca na pretek, on joj nikako ne može kupiti stil. Ljubiteljica ružičastih i zlatnih nijansi i šljaštećih detalja, i ovoga je puta odabrala svoju omiljenu boju - zlatnu. Odabrala je dugu zlatnu haljinu  dizajnerice Marie Lucie Hohan, koja je cijela plisirana i golih leđa. Paris je odlučila istaknuti svoj struk i postići i vizualno oblik pješčanog sata, pa je stavila oko njega široki zlatni pojas, a u zlatnoj boji bile su i salonke, torbica, dvije narukvice i velike, viseće naušnice. Svemu je prilagodila i make-up, a kosu je raspustila i lagano nakovrčala.