UVIJEK POSTOJANA

Što je prava istina o neobičnoj frizuri Donalda Trumpa?

09.02.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Kosa novog američkog predsjednika Donalda Trumpa već je neko vrijeme predmetom brojnih analiza, spekulacija i tračeva

Tko se ne sjeća urnebesnog Trumpovog gostovanja u talk showu Jimmyja Fallona kad je osebujni biznismen dopustio voditelju NBC-ja ‘Tonigt Show’ da mu razbaruši kosu? Tad su se gledatelji uvjerili kako današnji predsjednik SAD-a ipak ne nosi tupe ili periku, kako se stalno mislilo. Trumpov dugogodišnji liječnik Harold Bornstein sad je pak otkrio kako kontroverzni Trump koristi malu dozu Finastrida, lijeka za prostatu koji se često propisuju zbog gubitka kose. Osim toga, dr. Bornstein kod kojeg Trump od 1980. dolazi na godišnje preglede i obavlja brojne preglede, otkrio je i da milijarder tijekom kampanje koristio i Rosuvastatin koji se propisuje za snižavanje visokog kolesterola i triglicerida, te Aspirin kako bi smanjio rizik od srčanog udara. Trumpov je liječnik otkrio i da Donald Trump koristi lijekove protiv rozaceje, kronične kožne bolesti uzrokuje crvenilo središnjih dijelova lica.

Writing my inaugural address at the Winter White House, Mar-a-Lago, three weeks ago. Looking forward to Friday.

A photo posted by Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Dr. Bornstein je u intervjuu za New York Times potvrdio da Finastrid doista pomaže rast kose, dodajući da ga i on sam koristi. 'On ima svu svoju kosu. Kao i ja', rekao je Trumpov liječnik. Iako Bornstein i Trump nisu bili u kontaktu otkad je on postao predsjednik SAD-a, iz Bijele kuće su se oglasili kako liječnik nije imao dopuštenje govoriti o Trumpovom zdravstvenom stanju.

Neobična Trumpova frizura zapala je za oko mnogima, a frizerka i kozmetičarka Caroline Mitgang je dala svoje viđenje Trumpove kose. 'Njegova frizura, koja izgleda kao da na glavi ima topli zimski šešir izrađen od šećerne vune, zapravo je nastala agresivnim začešljavanjem', objasnila je Mitgang. Dodala je i da je to možda i najbolje jer ako Trump skrati kosu, šiške će mu se zalijepiti na čelo pa će biti ne baš tako lijepa verzija Georgea Clooneyja iz 90-ih godina prošlog stoljeća, bila je vrlo slikovita Caroline Mitgang.

Prije nekoliko godina kontroverzni milijarder za magazin Rolling Stone otkrio je kako održava frizuru. 'OK, ono što radim je - operem kosu šamponom, zatim je pustim da se osuši sama od sebe. To traje oko sat vremena. Češljam li kosu prema naprijed? Ne, ne češljam je prema naprijed. Kombiniram malo naprijed, malo straga. Na isti način održavam frizuru već godinama. Zapravo uopće nemam lošu frizuru', pohvalio se.

Inače, pričalo se i da se Trump podvrgnuo operaciji presađivanja kose, ali to nikad nije potvrđeno.