TKO BI JOJ DAO 63?

Još uvijek je bezobrazno zgodna u kupaćem kostimu

07.02.2017 u 13:07

Bionic
Reading

Christie Brinkley ponosno je objavila kako opet krasi stranice Sports Illustrated Swimsuita, a s obzirom na to da je nedavno proslavila 63. rođendan, njezina vitka linija za svaku je pohvalu

Poznata kao prelijepa plavokosa manekenka koja oduzima dah u kupaćem kostimu, Christie Brinkley prvi je puta krasila naslovnicu tog časopisa davne 1979. Nakon toga je tu veliku čast imala u iduće dvije godine te se sada nakratko vratila nekadašnjem poslu uz pomoć kćeri Saylor i Alexe.

Šezdesettrogodišnja Christie fotografiju je objavila na svome profilu na Instagramu - ona u jednodijelnom, itekako izazovnom kupaćem kostimu, a njene kćeri u nešto oskudnijim modelima. No mnogi će se složiti da mama uspješno ljepotom i stasom uspješno konkurira mlađahnim kćerima.

Christie je uz fotografiju poručila kako je jako uzbuđena što se vratila poziranju za taj cijenjeni časopis. Usput je otkrila da se čini kao da je iznad mora, a zapravo stoji na kutiji.

'Hvala Sports Illustratedu što ovime šalje poruku da ženska ljepota postoji u svim veličinama ili oblicima pa zato nemamo rok trajanja', također je napisala Brinkley uz objavljenu fotografiju.

#tbt photographer @mikereinhardtphoto location #palmsprings @photomagazine_official

Fotografiju objavljuje Christie Brinkley (@christiebrinkley)

Budući da mnoge zanima kako ova ljepotica održava vitku liniju i mladolik izgled, napisala je knjigu sa svim beauty tajnama te pokrenula liniju kozmetičkih proizvoda. Među najvažnijim tajnama koje otkriva je vegetarijanska prehrana, kreme za sunčanje i svakodnevni piling cijelog tijela. Sigurno postoji još puno raznih tajni koje Brinkley nikada neće otkriti, ali nitko ne može poreći da bezobrazno dobro izgleda sa 63 godine.