JENNIFER LOPEZ

'Muškarci u 20-ima su puni samopouzdanja'

04.02.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Latino diva Jennifer Lopez javnost ne prestaje fascinirati dobrim izgledom, a u novom intervjuu za američki magazin W, ova slavna pjevačica i glumica dotaknula se teme muškaraca u 20-ima i poimanja vlastita izgleda

U posljednje vrijeme Jennifer Lopez ljubavno se povezivalo s 30-godišnjim kanadskim reperom Drakeom, a ranije ovog tjedna uočena je u društvu bivšeg partnera, 29-godišnjeg plesača i glumca Caspera Smarta. U velikom intervjuu za magazin W, latino diva progovorila je o mlađim dečkima rekavši da su 'muškarci u 20-ima samosvjesni, sigurni i puni samopouzdanja'.

'U toj dobi većina žena je nesigurna, no s godinama dolazi do značajne promjene. Muškarci postaju nesigurniji, dok se žene u vlastitoj koži osjećaju sve sigurnije', nastavlja JLo priznavši kako u 20-ima nikad nije imala visoko mišljenje po pitanju vlastita izgleda.

'Danas sam itekako zadovoljna svojim tijelom, no ne na drzak ili umišljen način. Danas cijenim svoj izgled kao što nikad nisam u 20-ima, sa svim nesavršenostima', priznaje Jennifer.

Pri nastajanju novog modnog editorijala magazina W, Jennifer Lopez društvo su pravile dame poput britanske modne ikone Kate Moss, dizajnerice Donatelle Versace i glumačkog dvojca Taraji P. Henson i Jessice Chastain. Magazinsku temu moćnih žena ovih pet dama odradilo je ispred objektiva slavnih fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta.

Ideja urednika bila je da pet odabranih žena otkrije svoje tajne - kako su uspjele stići do vrha i opstati u svijetu kojim još uvijek većinom dominiraju muškarci. Od spomenutih dama, jedino je Kate Moss pristala pozirati potpuno gola, dok su ostale pozirale u provokativnim pozama.