ELEGANTNA PRVA DAMA

Ovo je tajna uvijek savršenog make-upa Melanije Trump

03.02.2017 u 11:15

Bionic
Reading

Nakon inauguracije i nove titule prve američke dame, Melania Trump i dalje se drži po strani te je jako malo u javnosti, ali kada se pojavi, uvijek izgleda besprijekorno. Ako je za vjerovati američkim medijima, tajna decentne i uredne šminke krije se u njegovanoj koži i čaroliji njezine vizažistice

Nekadašnji urednik modne biblije Vogue André Leon Talley, koji joj je pomogao u odabiru vjenčanice Oscara de la Rente i u kojoj je na kraju bila na naslovnici tog časopisa, Melaniju hvali kao ugodnu i dragu osobu iako ne podržava politiku njezina supruga.


Nije ga posebno oduševio ni bijeli kombinezon Ralpha Laurena koji je nosila u noći Trumpove pobjede i savjetuje joj da promijeni frizuru, ali NY Magazine piše da je zato ostao zadivljen njegovanom kožom prve dame. Kaže da još nije sreo ženu koja ima tako lijepo hidratiziranu kožu lica, a kada to kaže jedna od najutjecajnijih osoba u svijetu mode, to se može shvatiti kao veliki kompliment.

Melania Trump sigurno koristi skupe kreme, neke je i sama smišljala sa stručnjacima te redovno odlazi na razne beauty tretmane. Ne treba zaboraviti da uz to ima pomoć stručnjaka uoči  važnijih događanja.

Njezina vizažistica Nicole Bryl američkim je medijima otkrila da je priprema po sat i 15 minuta, a kako bi bivša manekenka uvijek izgledala besprijekorno, vizažistica je čak pratila i rasvjetu na određenim događanjima jer ona uvelike utječe na dojam i fotografije.

Nicole Bryl ima čarobne ruke i može se pohvaliti dugačkom listom holivudskih zvijezda, ali i dama s kraljevskih dvora koje je dotjerivala. Uspješna vizažistica uoči inauguracije rekla je za WWD da će Melania sigurno postati ikona stila kao prva dama. Prvi ju je puta šminkala prije gotovo 11 godina za naslovnicu Peoplea na kojoj je pozirala s Donaldom i tek rođenim Barronom.

Nakon toga su zajedno kreirale njen izgled svilene brončane puti s uvijek naglašenim očima i sjajnim usnama. Sjajna i njegovana koža, koju je zamijetio i André Leon Talley, jednako je važna i Nicole Bryl pa su osmislile anti-age liniju proizvoda za kožu LG2 koji sadrže vitamin C.

U razgovoru za The Telegraph Bryl kaže nikada do sada nije koristila jarke boje za usne kada je šminkala Melaniju jer ona voli naglasiti oči tehnikom smokey eyes i stoga usne istaknuti sjajilom ili olovkom za usne.

'I dalje ćemo naglašavati svježinu njenog lica lijepim toplim tonovima uz rumenila u boji breskve ili ruže, a oči isticati smeđim tonovima tehnikom naglašenih očiju jer su tako najbolje naglašene njene prelijepe plave oči', rekla je vizažistica.