OSVAJA STILOM

Ima 63 godine i uvjerljivo najbolje stajlinge

02.02.2017 u 10:12

  • +4

Isabelle Huppert

Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Francuska glumačka diva Isabelle Huppert trenutno se nalazi u fokusu javnosti zahvaljujući oskarovskoj nominaciji, ali i smislu za modu

Vizija dizajnerice Marije Grazije Chiuri za modnu kuću Dior uglavnom se odnosi na djevojačku moć, no to ne znači da su njezine kreacije isključivo namijenjene damama ispod 30 godina. Na pariškoj dodjeli nagrada Lumières glumačka diva Isabelle Huppert pojavila se u haljini koja stiže ravno s Diorove revije, a nju je nadogradila jednostavnim stilističkim trikom.

Noseći prozirni top ispod haljine slip kroja, francuska glumica od ljetne kreacije stvorila je sezonski prikladan izgled. Uz dodatak decentnih dijamantnih naušnica, grimiznu boju ruža i blago valovitu frizuru, Isabelle Huppert i ovaj put istaknula se kao primjer francuskog šika na dodjeli na kojoj je osvojila nagradu u kategoriji najbolje glumice u filmu 'Elle'.

Tijekom sezone dodjele nagrada 63-godišnja Isabelle udahnula je kraljevski štih modnim odabirima, postavši zvijezda čiji se stil nalazi u fokusu javnosti. I dok mnoštvo zvijezda Diorove kreacije nosi na način na koji su predstavljene na reviji, Isabelle je pametno dodala još jedan sloj interesa kolekciji koja se pokazala izuzetno popularnom.

Huppert je svakako fan dizajnera koji na prvo mjesto stavljaju krojački zanat. Njezina ljubav prema Armanijevoj liniji Privé, dizajnerici Bouchri Jarrar i modnoj kući Chanel dobro je dokumentirana. S obzirom na njezinu spremnost na eksperimentiranje i činjenicu da su Diorove kreacije postale dio njezina modna repertoara, Isabelle će zasigurno nastaviti oduševljavati na crvenim tepisima.