MODNE BLIZANKE

Sanja Doležal opet ima istu haljinu kao Grabar Kitarović

30.01.2017 u 12:00

  • +5

Kolinda Grabar Kitarović i Sanja Doležal

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Nakon što se uspješno okušala kao RTL-ova voditeljica u jednoj kulinarskoj emisiji, Sanja Doležal jučer je ugostila pjevače amatere u showu 'Nikad nije kasno' i istaknula mladolik izgled u lepršavoj haljini od čipke kakvu je nedavno nosila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Pjevačica Sanja Doležal nosila je elegantnu haljinu s potpisom Aleksandre Dojčinović koja je istaknula njezinu njenu vitku liniju na kojoj vrijedno radi dulje vrijeme.

Kako nam je Sanja nedavno rekla, za novostečenu vitku liniju zaslužni su zdrav stil života i čelična volja. Pjevačica Novih fosila kaže kako si ponekad dopusti slatke radosti, ali inače se strogo drži zdrave prehrane. To se vidi i u njenom velikom osmjehu pa je prepuna samopouzdanja vodila emisiju u haljini kakvu je nedavno u Saboru nosila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Predsjednica Republike haljinu Lei Lou u dvije boje odabrala je za svečano obilježavanje 25. godišnjice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. Ženstvena kreacija s lepršavom suknjom i pojasom koji ističe struk zasigurno laska liniji, a čini se da Sanja Doležal dijeli isti modni ukus kao Grabar Kitarović jer je ovo drugi put da nose istu haljinu.

Nakon što je predsjednica na Pantovčaku izazvala zanimanje zelenom haljinom, također Lei Lou, nosila ju je upravo Sanja Doležal u RTL-ovoj emisiji Tri, dva, jedan - Peci'.