JENNIFER LOPEZ

Nekada je nosila stare cipele prepune rupa, a danas ih dizajnira

29.01.2017 u 12:18

Bionic
Reading

Iako danas ima sve što poželi, pa čak i vlastitu kolekciju cipela nastalu u suradnji sa slavnim dizajnerom Giuseppeom Zanottijem, Jennifer Lopez nije odrasla u bogatstvu. Na promociji svojih cipela, 47-godišnja glumica i pjevačica otkrila je kako je i gdje odrastala, te zašto ju je dizajniranje cipela toliko usrećilo

Danas je jedna od najuspješnijih žena svijeta - glumica i pjevačica koja je na svoj račun odavno spremila više od 300 milijuna dolara. No, 47-godišnja Jennifer Lopez ne zaboravlja kako je i gdje odrasla - u njujorškom kvartu Bronx. U razgovoru za DailyMail, tijekom partyja povodom lansiranja njezine kolekcije cipela u suradnji sa slavnim Giuseppeom Zanottijem, Jennifer se sjetila i ne tako lijepog perioda života. 

Snimanje za Bazaar u cipelama koje je dizajnirala 

Giuseppe Zanotti i Jennifer Lopez

Ne krije kako je imala sreću, da iz takvog kvarta i okruženja u kojem je odrasla postigne takav uspjeh. Dijelila je spavaću sobu sa svoje dvije sestre, Leslie i Lyndom, a kakve je cipele nosila, otkrila je u razgovoru. 'Odrasla sam noseći cipele koje su bile prepune rupa. Stoga je ovaj uspjeh za mene jako poseban - da mogu kreirati predivne cipele s umjetnikom kakav je Giuseppe.'

About last night...

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez na službenom lansiranju cipela s potpisom nje i Giuseppea Zanottija

Sam događaj odvio se u Neiman Marcusu na Beverly Hillsu, na kojem se pojavilo i nekoliko poznatih osoba, poput pjevačice Mary J Blige i glumice Vivice A Fox. Otkako je krenula u dizajniranje cipela, one su momentalno postale veliki hit i među njezinim prijateljicama. 'Moje najbliže prijateljice već imaju svaka svoje', rekla je Jennifer, koja je jedan par poslala i Khloe Kardashian, koja je odmah napravila Snapchat video kako ih nosi. 

Čizmice nazvane po sestri Lyndi

Njezina sestra Leslie odabrala je minimalističke sandale koje se vežu oko zgloba, dok je Lynda odabrala čizmice koje se vežu i imaju otvor na prstu. Zanimljivo je kako cipele, čija se cijena kreće od 795 do 2.995 dolara, nose imena žena iz obitelji Jennifer Lopez. Tako su tenisice s kristalima nazvane po njezinoj rođakinji Tiani, a gladijatorke s visokom petom po Tianinoj kćeri Emmi. Po sebi je nazvala čizmice od brušene kože s otvorom na prstima. Cipele s potpisom Jennifer Lopez i Giuseppea Zanottija mogu se pronaći u Zanottijevim dućanima diljem svijeta, kao i na njegovoj službenoj stranici, ali i u robnim kućama Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Bergdorf Goodman i Nordstrom.