FASHION GURU

Mađerić se zaigrala sa stajlingom, opasno konkurira predsjednici

  • 27.01.2017 u 13:59

    • +5

    Margareta Mađerić i Ivana Ninčević Lesandrić

    Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

    Bionic
    Reading

    Modne kombinacije u Saboru postaju sve zanimljivije, a neobičnih stajlinga naših zastupnica dotaknuo se i Fashion Guru. Kombinaciju Margarete Mađerić ne bi mogla isfurati ni Kate Moss, zaključio je Guru. U oko ga je ubola i ogromna mašna mostovke Ivane Ninčević Lesandrić koja tim modnim dodatkom opasno konkurira muškim kolegama

    Naše saborske zastupnice opet su si dale oduška u slaganju stajlinga. HDZ-ovka Margareta Mađerić i mostovka Ivana Ninčević Lesandrić pokazale su da osim zajedničke Vlade dijele i sličan modni (ne)ukus.

    Gospođa Mađerić malo se zaigrala sa stajlingom, a ne znam kako će to završiti jer koliko vidim postaje opasna modna konkurencija našoj predsjednici.

    Predimenzionirani volani od nje su stvorili ženu bez ramena, a u ovakvoj suknji ostala je i bez linije. Ovakvo što ne bi ni Kate Moss mogla isfurati, a kamo li saborska zastupnica.

    Još je jedna zastupnica shvatila, očito poučena primjerima iz političkog miljea, da je najvažnije modirati se pa onda dođeš puno lakše do medija. Natefteriš ogromnu satensku mašnetinu i eto te.

    Ivana Ninčević Lesandrić opasno konkurira svojim muškim kolegama preširokim i predugačkim kravatama koje mogu ozlijediti omanje dijete. Ni njezina mašnetina nije ništa manje opasna za slučajne prolaznike.