POSEBNI PROHTJEVI

Trumpova kći izazvala strku zbog cipela

25.01.2017 u 10:39

Bionic
Reading

Tiffany Trump izgleda da ništa ne prepušta slučaju kada je izgled u pitanju pa je tako za dan inauguracije odabrala gležnjače britanske dizajnerice Arune Seth koje su se samo za tu priliku isporučile avionom u Washington, a tim luksuznog brenda osobno je isporučio cipele najmlađoj Trumpovoj kćeri

Direktorica marketinga Ella Weinberg uskočila je u avion i zbog Tiffany Trump odletjela preko bare sve do Washingtona, kako bi joj osobno isporučila Farfalla čizmice brenda Aruna Seth koje je Trumpova kći nosila na dan inauguracije.

Dizajnerica Aruna Seth otkrila je kako je Tiffany dopremljeno nekolikopari štikli i čizmi od kojih je mlada nasljednica Trump carstva odabrala smaragdne Farfalla gležnjače s brošom u obliku leptira koje se prodaju po cijeni od 5.600 kuna (800 $).


Za taj veliki dan 23-godišnja je Tiffany odabrala bijeli kaput s duplim kopčanjem kineske dizajnerice Taoray Wangkoji je sparila s Aruna Seth čizmicama od brušene kože. Kopča uobliku leptira na gležnjačama izrađena je od kristala, dok na peti imajuefektan kožni detalj.

Tim koji je radio na Trumpovoj kampanji,prema riječima Arune Seth, obratio se dizajnerici za pomoć uočiinauguracije, s obzirom na to da je Tiffany veliki fan njenih kreacija pa dizajnerici nije preostalo ništa drugo nego odabrati najboljekomade iz svoje kolekcije koje bi Trumpova mogla nositi na najvažnijidan svog oca.


Dizajnerica je primila poziv svega dan prije sameceremonije, točnije u četvrtak u dva sata u noći, nakon čega se EllaWeinberg zaputila u zračnu luku, da bi u Washington stigla u večernjimsatima. Možemo samo pretpostaviti koja je strka vladala toga danakako bi se uslišile želje najmlađe Trumpove kćeri, unatoč gotovonemogućem vremenskom roku koji su dobili iz Bijele kuće.

'Velikami je čast što je Tiffany odabrala upravo moj brend cipela kojima jeupotpunila svoj stajling za inauguraciju', izjavila je dizajnerica iosnivačica luksuznog brenda obuće te dodala kako je tijekom godina njenbrend bio dio značajnih događaja, ali da je suradnja s Tiffanynadmašila sve dosadašnje, kada je promidžba brenda u pitanju.

Na pitanja koliko je koštala ta ekskluzivna dostava te tko je platio cipele, marketinška direktorica brenda nije željela odgovoriti, no s obzirom na to da je Tiffany dan nakon inauguracije za svečanu misu nosila bež sandale, također s potpisom Arune Seth, čini se da se radi o paprenoj svoti.

Want these #Pumps? #ArunaSeth #nudepumps #laceuppumps #heels #shoes #nude www.shoespost.com/?p=94944

Fotografiju objavljuje Shoes Post (@shoes.post)