MODNA PODBADANJA

Mlađa Trumpova kći prkosi Ivanki i ostatku obitelji

24.01.2017 u 15:34

Bionic
Reading

Mlađa kćerka Donalda Trumpa, Tiffany Trump, pozirala je u Bijeloj kući u balerinkama s potpisom Aquazzure, brenda luksuzne obuće čiji je osnivač i dizajner tužio Tiffanynu polusestru zbog kopiranja njihova najprodavanijeg modela cipela, a medijski rat koji se između njih odvio, čini se, nimalo ne dira mlađu Trumpovu nasljednicu

Trumpova kćer Tiffany Trump iz drugog braka u kojem je bio s glumicom Marlom Maples, pozirala je na balkonu Bijele kuće u zagrljaju sa svojim polubratom, Ericom Trumpom, najmlađim sinom Donalda Trumpa i njegove prve žene Ivane Trump.

Fotografija koju je Tiffany objavila na svom Instagram profilu privukla nam je pogled zbog nečeg mnogo zanimljivijeg od sestrinsko-bratske ljubavi mladih Trumpova, a to su Tiffanyne 'špic' balerinke s remenčićima koje su ove sezone pravi hit.

No sama činjenica da Tiffany prati modne trendove ne bi bila toliko zanimljiva da balerinke s uzorkom američke zastave koje je Tiffany odabrala nisu model iz Aquazzurine kolekcije cipela.

Naime, brend luksuzne obuće Aquazzura podnio je tužbu protiv Tiffanyne polusestre i Trumpove kćerke iz prvog braka Ivanke Trump  zbog kopiranja njihovog najpopularnijeg modela cipela – sandala Wild Thing.

Ivankine sandale Hettie toliko su slične onim Aquazzurinim od antilopa da je to razbjesnilo njihovog dizajnera Edgarda Osorija te je Trumpovu javno prozvao na Aquazzurinom službenom profilu na Instagramu.

'Jedna od najgorih stvari u modnoj industriji je kada netko ukrade tvoj dizajn i jednostavno ga nije briga. Trebala bi biti bolja od toga. Srami se Ivanka Trump!', napisao je tada Osorio ispod fotografije na kojoj se jasno vidi kako je Ivanka za svoju kolekciju 'dizajnirala' identičan model cipela.

Čini se kako medijska svađa između poznatog dizajnera i Ivanke nimalo ne dira Tiffany Trump koja u Aquazzurinim cipela odlučno prkosi obitelji. Radi li to Tiffany kako bi privukla pažnju ili jednostavno nije mogla odoljeti Osoriovim šljokičastim balerinkama, ne znamo, ali možemo primijetiti kako je Tiffany u sjeni starije sestre Ivanke.

??

Fotografiju objavljuje Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

23-godišnju Tiffany, do pobjede njezinog oca na izborima, gotovo da i nismo imali priliku viđati u javnosti, a iako Donald Trump uvijek naglašava kako su 'njegov najveći ponos sva njegova djeca', čini se kako je Ivanki dao veće ovlasti kada je u pitanju upravljanje Trump poslovnim carstvom, dok se Tiffany za karijeru bori u pjevačkim vodama.

Tiffany je također većinu svog života provela odrastajući s majkom s kojom je živjela do odlaska na fakultet u Philadelphiju, dok je Ivanka veći dio života provela u New Yorku uz oca.

Je li Ivanka uistinu Trumpova mezimica i je li ovaj modni odabir rezultat sestrinskog nadmetanja za očevu naklonost, prosudite sami.