PROVJERENI STAJLING

Slavna glumica zablistala u haljini staroj 13 godina

24.01.2017 u 12:04

Bionic
Reading

U povodu pojavljivanja na pariškom Tjednu visoke mode, glumica Kirsten Dunst dokazala je da neki odjevni predmeti nikad ne izlaze iz mode

Tijekom vikenda u Parizu, holivudska glumica Kirsten Dunst pojavila se u minijaturnoj vintage haljini s potpisom Christiana Lacroixa – istoj onoj kakvu je prije 13 godina nosila na glamuroznoj oskarovskoj zabavi magazina Vanity Fair.

O stilu 34-godišnje glumice, od početka 2000-tih godina, brine se sestrinski duo Nina i Clare Hallworth koji je ovog puta uspio nagovoriti glumicu na rekreiranje originalnog stajlinga viđenog prije 13 godina.

Odabir čipkaste mini haljine, Kirsten je začinila sa sličnom dijamantnom ogrlicom kakvu je imala priliku nositi prije 13 godina. Umjesto dječačke, pixie frizure, ovog puta odlučila se za frizuru niskog repa, ostavljajući par pramenova da ležerno uokviruju lice.

Osim po pitanju frizure, Kirsten je napravila odmak od originalnog stajlinga odabirom baršunastih štikli u špic s cvjetnim detaljem, u odnosu na crvene Stiletto štikle nošene na oskarovskoj zabavi.

Slavna glumica nedavno je potvrdila zaruke za 28-godišnjeg kolegu iz serije 'Fargo', Jesseja Plemonsa.