ZA PRAVE DIVE

Cipele s potpisom Jennifer Lopez su seksi i ženstvene

24.01.2017 u 15:42

Jennifer Lopez i Zanotti

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez ne krije kako ne može odoljeti dobrim cipelama, a u prodaju je puštena njezina prva kolekcija nastala u suradnji s poznatim talijanskim dizajnerom Giuseppeom Zanottijem

Slavna trendseterica bacila se u dizajnerske vode pa je s Giuseppeom Zanottijem osmislila novu kolekciju seksi cipela. Jennifer Lopez i Giuseppe Zanotti, čije cipele vole Beyonce i cure iz klana Kardashian-Jenner, dizajnirali su osim zavodljivih štikli s ukrasima i remenčićima, modele tenisica na punu petu koje latino diva oduvijek obožava.

Konačni rezultat je očekivano u stilu slavne JLo pa u kolekciji prevladavaju luksuzni materijali, remenčići, blještavi kamenčići… 'Kreirali smo ultra modernu kolekcije vrlo ženstvenih štikli, seksi čizmica i trendi tenisica.

Naravno, uz idealnu dozu sjajnih detalja', poručila je Jennifer Lopez. U ovoj kolekciji nazvanoj 'Giuseppe for Jennifer Lopez' nalazi se šest modela u pastelnim bojama izrađenih od brušene kože i kože sa zmijskim uzorkom.

Hello, gorgeous. Launching worldwide today #GiuseppexJennifer, the exclusive new capsule collection by @jlo and #GiuseppeZanotti.

A photo posted by Giuseppe Zanotti Design (@giuseppezanottidesign) on

'Ova kolekcija je baš poput Jennifer: senzualna i sofisticirana', rekao je tom prigodom Zanotti.

Cjenovni rang modela iz Jenniferine kolekcije je između 795 i 2.995 dolara.