SAMO U RUČNIKU

Slavna ljepotica oduševila fotografijom iz saune

23.01.2017 u 20:41

Bionic
Reading

Bivši supermodel Cindy Crawford više je puta dokazala da s godinama izgleda sve ljepše i ženstvenije te je među rijetkim slavnim damama koje se mogu pohvaliti tako mladolikim izgledom kada uđu u zrele godine života

Nekada je bila jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, a obožavateljice diljem svijeta čak su kupovale i njene videovježbe u nadi da će se istesati i imati idealne proporcije. Cindy je u međuvremenu ostvarila uspješnu karijeru i prošle godine proslavila 50. rođendan pa se nakon više od 30 godina povukla iz modne industrije. Iako ne radi kao model, Cindy i dalje vrlo često putem društvenih mreža podsjeća zašto je bila jedna od najboljih. Tako je na svome profilu na Instagramu objavila fotografiju iz saune, ogrnuta samo ručnikom i bez šminke.

When it's raining in LA, and your husband is watching ? — sauna Sunday it is!

Fotografiju objavljuje Cindy Crawford (@cindycrawford)

Njezina klasična ljepota još je jednom oduševila obožavatelje pa su joj uputili mnogobrojne pohvale. Cindy je pak uz fotografiju napisala kako uživa u sauni jer pada kiša, a suprug gleda utakmicu pa je i ona pronašla nešto u čemu će uživati.

Da nije uvijek lako biti slavna osoba i još k tome poznati supermodel, Cindy je krajem prošle godine potvrdila u intervjuu za časopis New Beauty pa otkrila kako se nosi s negativnim kritikama: 'Ne treba mi vojska ljudi koji će na Instagramu isticati da danas ne izgledam onako kako sam izgledala s 20 godina. I sama sam toga svjesna. Ponekad, kad se nalazite pod budnim okom javnosti, može biti uistinu teško i zato morate raditi na sebi. Bez obzira na to što radila, znam da ne mogu izgledati kao da imam 20 ili 30 godina.'

#TBT The 1990 @MuglerOfficial version of #BadBlood. Headmistress in training...

Fotografiju objavljuje Cindy Crawford (@cindycrawford)

Dok Cindy tek povremeno sudjeluje u modnim kampanjama, njezina kći Kaia postala je dostojna nasljednica slavne majke. Kaia Gerber modom se bavi nekoliko godina i to vrlo uspješno. Majka Cindy daje joj savjete, a mlada Kaia kaže kako je uz nju sve lakše. Budući da lijepa kći izgledom nevjerojatno podsjeća na majku, svi joj prognoziraju itekako blistavu budućnost u modnoj industriji.

Gerber girls ? @EllenVonUnwerth

Fotografiju objavljuje Cindy Crawford (@cindycrawford)