NEOBIČAN ODABIR

Iste hit cipele osvojile najstajliš Hrvaticu i slavne dame

23.01.2017 u 15:17

Bionic
Reading

Neobične robusne crveno-crne cipele s platformom i zlatnim detaljima potpuno su zaludjele slavne trendseterice poput Ljupke Gojić Mikić, britanske pjevačice Rite Ora i mlade glumice Elle Fanning

Glomazne cipele borbenog stila, tzv. combat shoes za kojima već neko vrijeme luduju mnoge zaljubljenice u modu veliki su hit ove sezone. Ako niste sigurni kako nositi ovakve cipele, kombinirajte ih s odjećom koja ističe ženstvenu siluetu poput haljina ili suknja od pletiva, tajica ili uskih hlača.

Novom trendu nije odoljela ni Rita Ora, glazbenica kosovskih korijena koja je privlačila pozornost u zračnoj luci Heathrow u hit kožnoj jakni s krznenim detaljima (Acne), crnoj mrežastoj majici i uskim crnim trapericama. All black kombinaciju na najbolji su mogući način podigle upravo neobične cipele s potpisom Prada. Inače, Rita je u Rimu snimala svoj novi film 'Wonderwell', a vidjet ćemo je i u ulozi Mije Grey, Christianove sestre, u novom nastavku 'Pedeset nijansi sive.

Isti Pradin model zapao je za oko i našoj Ljupki Gojić Mikić koju je Fashion Guru proglasio najbolje odjevenom Hrvaticom u 2016. U njezin razigrani modni stil odlično su se uklopile ove efektne cipele.

@joliepetitebyljupkagojic #skirt #ss2017 ?

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Mladolika mama dviju djevojčica kombinirala ih je s crno-bijelom suknjom, sivim topom, dugom crnom jaknom koja prati liniju tijela i upečatljivom torbom J.W. Anderson za kojom uzdišu fashionistice. Pradine hit cipele oduševile su i sve traženiju glumicu Elle Fanning, sestru Dakote Fanning koja ih je nosila na Sundance Festivalu u kombinaciji sa zelenom jaknom i tamnoplavim hlačama.