SEKSI IZDANJE

Slavna ljepotica prošetala ulicom samo u donjem rublju

21.01.2017 u 19:05

  • +4

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ljepotica raskošnih oblina, model i glumica Emily Ratajkowski prošetala se ulicama New Yorka samo u seksi donjem rublju i bajkerksim čizmama, vodeći pri tom psića na uzici. Neočekivan outfit još k tome pri gotovo polarnoj hladnoći, Emily je nabacila samo za potrebe snimanja reklamne kampanje njujorškog modnog brenda DKNY

Emily Ratajkowski novo je zašitno lice linije donjeg rublja brenda DKNY. Ulicama Manhattana prošetala se u izazovnom čipkastom grudnjaku i gaćicama  tijekom snimanja reklamena oduševljenje brojnih znatiželjnika.

Mlađahna ljepotica proslavila se pojavljivanjem u spotu 'Blurred Lines', a prvu ulogu ostvarila je u hvaljenom filmu redatelja Davida Finchera 'Nestala', u kojem je glumila ljubavnicu Bena Afflecka, a imala je i manju ulogu u filmu 'Svita'.

Usporedo s građenjem glumačke karijere Emily je dokazala da ozbiljno radi i na svom stilu.

Ova ljepotica nedavno je osvanula i na naslovnici španjolskog Voguea, a fotografije sa snimanja podijelila je sa s preko 10 milijuna svojih obožavatelja na Instagramu.

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

'Lijepo je izgledati seksi, ali mi je isto tako bitna udobnost. Volim vidjeti muške komade odjeće na sebi i njima se često poigravam', rekla je 25-godišnja ljepotica koja ne krije ni to da zaobilazi teretanu u širokom luku. 

Last one for now ?Issue out next week! Thank you @voguespain

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

'Nemam osobnog trenera i ne idem baš u teretanu. Volim duge šetnje i planinarenje s prijateljicama. I to je to. Nisam baš opsjednuta vježbanjem i definitivno se ne uklapam u stereotipe u ovoj industriji.'

Secret project in NYC today ? coming to you March 2017

A video posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on