MODNI UZOR

Melania Trump za inauguraciju kopirala stajling Jackie O.

21.01.2017 u 16:42

Bionic
Reading

Svjetski mediji prate svaki korak Donalda i Melanije Trump pa je na društvenim mrežama već objavljen video kako iz kuće ulaze u automobil i kreću prema Bijeloj kući

Nakon što se tjednima nagađalo što će zgodna Slovenka odjenuti za dan inauguracije, sada je jasno da se odlučila stilom biti najbliža jednoj od najpopularnijih prvih dama u američkoj povijesti – Jackie Kennedy.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Melania Trump iz kuće je izišla u haljini dolčeviti od kašmira u svijetloplavoj boji. Iz modne kuće Ralph Lauren potvrdili da nova prva dama nosi njihov dizajn čime su potvrdili prethodna šuškanja da će biti zaduženi za njen stajling. Jednako tako za nju su dizajnirali kratki asimetrični sako sa zanimljivim kopčanjem ukoso, također od kašmira.

Melania je odlučila imati cijeli stajling u istoj boji te je na štikle Manola Blahnika odabrala rukavice i clutch od brušene kože u plavom. Elegantan damski look zaokružila je dijamantnim naušnicama i podignutom kosom.

A photo posted by MarkyMarc (@markymarc711) on

Budući da je cijeli outfit baš u plavoj boji, svjetski mediji odmah su je počeli uspoređivati sa slavnom Jackie O. Ona je također nosila plavu haljinu koju je za nju na dan inauguracije Johna F. Kennedyja dizajnirao Oleg Cassini. Razlike u stilu dviju prvih dama su minimalne pa je primjerice Jackie O. imala bijele rukavice i bisere oko vrata te duži kaput s većim gumbima.