STAJLING ZA DAVOS

Premijeri Plenković i Vučić modno se uskladili

20.01.2017 u 15:22

Bionic
Reading

Hrvatski premijer Andrija Plenković zajedno s još tristotinjak političkih čelnika boravi u švicarskom Davosu gdje se ovih dana raspravlja o gorućim političkim pitanjima. Premijer se tako tijekom jednog od panela našao i u društvu srpskog premijera Aleksandra Vučića, a kako stoje jedan pored drugog vidljivo je da imaju gotovo outfit pa i kravate u istoj boji

Hrvatski premijer sudjelovao je u panelu 'Krenimo na istok', koji je organizirao europski povjerenik za proširenje Johannes Hahn. Uz Plenkovića i Hahna, u panelu su sudjelovali i srpski premijer Aleksandar Vučić, ukrajinski predsjednik Petro Porošenko i austrijski ministar vanjskih poslova Sebastian Kurz.

Europski povjerenik za proširenje Johannes Hahn na Twitteru je objavio više fotografija okupljenih dužnosnika te prenio dojmove s panela, a sudjelovanjem se na isti način pohvalio i premijer Plenković.

Na fotografiji koju je hrvatski premijer objavio na Twitteru s lijeve strane pored njega stoji srpski premijer Alkesandar Vučić i jasno se vidi da imaju jako sličan, ako ne i potpuno isti stajling. Obojica premijera bili su u tamnim odijelima, svijetlim košuljama u plavkastoj nijansi i svilenim bordo kravatama. Čini se da i kravate imaju sličan sitni uzorak pa su se premijeri neplanirano modno uskladili za panel.