GLAMUROZNA ZIMA

Poznate Hrvatice i slavne dame zabljesnule u šik trendu

20.01.2017 u 12:07

Slavne ljepotice u srebrnim čizmama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Srebrne čizmice veliki su hit već nekoliko sezona i uporno se vraćaju na modnu scenu čim malo zahladi, a poznate žene požele biti primijećene

Bilo da se nose traperice, neki jednostavniji krojevi hlača, suknje ili otkačeni stajlinzi kakve obožava Lady Gaga, srebrne čizmice svake sezone pronađu put do nogu slavnih ljepotica i poznatih Hrvatica.

Svjetlucave i upečatljive čizmice na modnim je pistama među prvima predstavio Saint Laurent u kolekciji za 2014. Osim u srebrnoj varijanti, model čizmica 'Babies' predstavljene je i u ružičastoj nijansi, a vrlo brzo su osvojile ormare fashionistica diljem svijeta.

Otada su razni modeli u srebrnoj boji postali omiljeni statement dodatak zahvaljujući kojem svaki stajling dobiva modernu i glamuroznu notu u bilo kojoj prilici. A to su ove zime već iskoristile slavne dame poput Sarah Jessice Parker, Gigi Hadid, Jelene Rozge, Ive Balaban ili Nikoline Lacković.

 

It djevojka današnjice Gigi Hadid vrlo često nosi srebrne čizmice pa je možda baš u njima pronašla inspiraciju za model sjajnih gležnjača koje je dizajnirala u suradnji s dizajnerom Stuartom Weitzmanom.

Sarah Jessica Parker simpatične je čizmice odabrala za putovanje i uparila ih sa sivom toplom bundom, a Lady Gaga također ih je nosila više puta, ali uvijek u osebujnim kombinacijama.

Poznate Hrvatice koje vole i prate modu uvijek se mogu mjeriti sa svjetskim trendsetericama.

Supruga uspješnog rukometaša Blaženka Lackovića, Nikolina srebrni model s izraženim špicom nosila je jednom u šetnji gradom. Kraće traperice bez rubova dodatno su istaknule cipele, a kao ljubiteljica mode odabrala je i bundu uz torbicu Balenciaga.

Jelena Rozga spojila je dva trenda, srebrnu boju i hit tkaninu odnosno baršun, a Iva Balaban na svome profilu na Instagramu otkrila je da u svojoj kolekciji ima elegantniju verziju popularnih zimskih cipela.