KAKVA HALJINA!

Glamurozna Melania Trump sve je ostavila bez daha

20.01.2017 u 10:42

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Cijeli svijet iščekuje današnju inauguraciju 45. američkog predsjednika Donalda Trumpa. Uz kontroverznog poduzetnika stajat će i njegova supruga Melania, a mnoge zanima što će odjenuti za taj povijesni trenutak, posebno nakon svečane večere gdje je zablistala u zlatnoj haljini

Melania Trump bila je apsolutna vladarica glamura na svečanoj večeri u Union Stationu ususret svečanosti inauguracije koja će se danas održati na Capitolu. Zajedno sa suprugom Melania je elegantno ušla u dvoranu u pripijenoj haljini poznate dizajnerice Reem Acre i tako se potrudila da svi pogledi budu uprti baš u nju.

Libanonska dizajnerica s dugogodišnjom njujorškom adresom nadaleko je poznata po ženstvenim haljinama i vjenčanicama, a obzirom da Melania još uvijek ima besprijekornu manekensku figuru, nije bilo teško odabrati idealnu kreaciju.

Glamurozna haljina od zlatnih šljokica dugih je rukava i sirena kroja pri dnu. Melania je očekivano zasjala na svečanoj večeri i jednako tako se držala provjerenog recepta od frizure do make-upa.

Prije nego što se Acra skrasila u New Yorku, živjela je u Parizu i Hong Kongu, a suradnja s Melanijom nije veliko iznenađenje jer je dizajnerica obiteljska prijateljica već dulji niz godina.

Za dolazak u Washington Melania je također imala upečatljiv stajling. Odabrala je elegantan kaput dizajnerice Norisol Ferrari, raspustila kosu i iz aviona uz Donalda izašla s velikim sunčanim naočalama. Dizajnerica je američkim medijima rekla kako je kaput u military stilu posebno inspiriran njenim biološkim ocem, američkim vojnikom koji je bio ranjen te se nikada nije potpuno oporavio.

Od Trumpove pobjede ovo je prvi puta da se Melania istaknula i ponašala u skladu s novom ulogom prve dame. Do sada je sva pažnja bila usmjerena prema Trumpovoj kćeri Ivanki će biti desna ruka ocu zajedno sa suprugom Jaredom Kushnerom. Iako je na ovoj svečanoj večeri Ivanka nosila zanosnu bijelu haljinu s crnim detaljima i potpisom Caroline Herrere, nije nadmašila glamuroznu Melaniju.