OSVAJA STILOM

Ivanka Trump stajlingom izazvala pomutnju

20.01.2017 u 09:22

Zelena kombinacija Ivanke Trump

Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Smaragdnozelena haljina i pripadajući kaput koji je Ivanka Trump nosila uoči očeve inauguracije izazvali su veliko zanimanje na društvenim mrežama

Kako otkriva Yahoo Style, riječ je o kombinaciji s potpisom Oscara de la Rente. Glasnogovornik modne kuće i sam je potvrdio medijska nagađanja, rekavši da je Ivanka dugogodišnja klijentica te modne kuće.

Na putu za Washington ova uspješna biznismenka ništa nije prepustila slučaju, uskočivši u smaragdnozeleni komplet iznad koljena, začinjen dodacima poput sunčanih naočala mačjih okvira i štiklama u nijansi nude.

Oscar de la Renta
, jedan od vodećih svjetskih dizajnera koji je svijet napustio 2014. godine, imao je priliku, između ostalih, odijevati bivše prve dame poput Laure Bush i Hillary Clinton, zbog čega je s vremenom zaradio titulu dvostranačkog modnog dizajnera.

Prema psihologiji boja, zelena boja simbolizira novi život, priodu, energiju. To je ujedno i boja novca, financija, bankarstva, ambicije, ljubomore i Wall Streeta.

Sudeći prema reakcijama na Twitteru, Ivankin smion izbor na koncu se isplatio.


Za večernje izdanje u povodu svečane večere u Washingtonu Ivanka je odabrala kreaciju također s potpisom Oscara de la Rente – dugu bijelu toaletu s dodatkom predimenzionirane crne mašne na leđima.

Leaving for the candlelight dinner #inauguration #MAGA

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)


Iako još nije definirana njezina uloga u očevoj predsjedničkoj administraciji, Ivanka Trump nedavno je prokomentirala nagađanja javnosti da će obavljati dužnosti rezervirane za prvu damu, nazvavši ih 'neprimjerenim'.

U razgovoru s voditeljicom šoua 'Good Morning America' Deborah Roberts, Ivanka je istaknula kako njezina pozicija u očevoj administraciji, kakva god ona bila, neće uzurpirati poziciju Melanije Trump kao prve dame.

'Samo je jedna prva dama i ona će činiti izvanredne stvari', izjavljuje Ivanka