NIJE ODOLJELA

Moda u Saboru: Mostovka nosi trendi bluzu

19.01.2017 u 15:54

Bionic
Reading

Mostova zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić prisustvovala je saborskoj raspravi o izmjenama Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnim i srednjim školama, a usput je pokazala da garderobu voli upotpuniti povoljnim krpicama iz Zare

Mlada Solinjanka i Mostovo pojačanje uoči izvanrednih izbora u Sabor je stigla u crnoj bluzi španjolskog lanca ulične mode Zara, suknji i čizmama. Bluza s trendi volanom ima razigrani cvjetni uzorak i košta 229 kuna. Ninčević Lesandrić tamni je stajling razbila narančastim kaputom i torbicom Trussardi Jeans.

Čini se da mlada političarka rado nadopunjava stajlinge upravo Zarinim krpicama jer je krajem prošle godine u Saboru nosila njen military kaputić ukrašen crvenim rubovima i zlatnim gumbima.

To je primijetio i naš dežurni modni kritičar Fashion Guru. Nije bio pretjerano oduševljen odabirom takve jakne za Sabor, ali drugi detalj, odnosno lakirane čizme smetale su mu još više.

'Friška Mostova zastupnica Ivana Ninčević Lesardić pokazala je nekakvu polumodu koja uopće nije primjerena funkciji i mjestu. Vojnički stil u Saboru nije prihvatljiv osim ako si vojno lice. Znamo gdje se nose lakirane čizme iznad koljena, a vidjeli smo ih uostalom i u nekoliko filmskih hitova', napisao je Fashion Guru Mostovoj zastupnici i poručio da mora malo ublažiti stil odijevanja.