STATEMENT KOMAD

Upečatljiv stajling: Jadranka Sloković sa stilom prkosi zimi

19.01.2017 u 12:48

Jadranka Sloković

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Bionic
Reading

Njen ormar krije puno klasičnih dizajnerskih komada kojima stvara hvaljene poslovne stajlinge, ali odvjetnica Jadranka Sloković voli biti primijećena pa je na sud stigla u statement jakni s bijelim krznom

Otkako je zima pokazala zube više razmišljamo što će nas najbolje ugrijati i malo manje brinemo o modnim detaljima, ali to pravilo ne vrijedi za poznatu odvjetnicu Jadranku Sloković.

Ona je pak još jednom pokazala da i u hladnim zimskim danima s lakoćom nosi komade koji su upečatljivi, ali je sa stilom štite od hladnih temperatura. Nakon trendi kaputa s dvorednim kopčanjem u military stilu i s potpisom poznate modne kuće Louis Vuitton, u svojoj kolekciji zimskih krpica ima u upečatljivu jaknu s bijelim krznom.

Uz klasični poslovni look, jaknom se zaštitila od hladnoće pri dolasku na Županijski sud sa svojim klijentom Nadanom Vidoševićem. Predimenzionirana jakna u zelenoj je boji, a poznata je odvjetnica jesenas imala i modernu parku u toj trendi maslinastoj boji.

Budući da je vjerna istom stilu za dnevne obaveze, i ovaj je put nosila crne hlače, sako i bijelu bluzu obogaćenu šalom. Nema sumnje da je njezina velika strast upravo moda jer najčešće izvan ureda pokazuje da prati trendove i uspješno ih prilagođava svome stilu odijevanja.