POMELA KONKURENCIJU

Jennifer Lopez nikad nije izgledala bolje

19.01.2017 u 12:08

Bionic
Reading

Pop diva Jennifer Lopez oduševila je izborom haljine za dodjelu nagrada People's Choice održanih u Los Angelesu pa su strani mediji već počeli pisati da je uz glumicu Blake Lively imala najbolji stajling

Nakon što je osam puta nominirana, Jennifer Lopez prvi je put i osvojila nagradu People's Choice, ali uz glamuroznu haljinu i idealno pogođen stajling, sve je to ostalo u drugom planu. Pop diva nadaleko je poznata po svojim oblinama, a u želji da ih naglasi, često se znala malo zaigrati pa nije uvijek izgledala elegantno i damski.

Na crveni tepih prestižne dodjele stigla je poput prave dive i odabrala haljinu zbog koje je osim nagrade za najbolju glumicu u krimi seriji očito osvojila i laskavu titulu za stajling večeri.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crna elegantna haljina sirena-kroja je iz SS kolekcije za 2017. brenda Reem Acra. Glamurozna kreacija latino divi stajala je kao salivena, a izvezeni detalji na prsima dali su pravu dozu glamura za crveni tepih.

Cipelama Briana Atwooda, sjajnom torbicom i decentnim nakitom, kosom svezanom u niski rep, lijepa pjevačica pustila je da haljina bude zvijezda večeri. Jako dobar stajling po mnogima je imala i lijepa Blake Lively koja se u maloj crnoj haljini Elie Saab prvi put pojavila na crvenom tepihu nakon porođaja prije četiri mjeseca.