STAJLING ZA PET

Trendi frizurom i outfitom zasjenila i najveće zvijezde

19.01.2017 u 11:59

Bionic
Reading

Jamie Chung, 33-godišnja glumica, pojavila se na crvenom tepihu dodjele nagrada People's Awards i svojim odličnim stylingom izazvala pravu senzaciju

Atraktivna Jamie, supruga glumca Bryana Greenberga, kad su u pitanju modne kombinacije, rijetko kad griješi bez obzira radi li se o dnevnim ili večernjim izdanjima. Zgodna Amerikanka korejskog podrijetla, koju su mnogi zamijetili u seriji za mlade 'Greek', prošetala se u predivnoj haljini s potpisom Marthe Medeiros nježne žute boje s velikim prorezom.

  • +4
Jamie Chung Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upečatljivu haljinu s prozirnim detaljima kombinirala je s torbicom zelene boje i nude sandalama na vezivanje.

Elegantna kreacija lijepo je naglasila savršenu Jamieinu liniju, a uspješan stajling odlično je upotpunila frizura s trendi posvijetljenim pramenovima boje meda na čokoladnoj podlozi, koja će ove godine biti apsolutni hit u frizerskim salonima.

A photo posted by Jamie Chung (@jamiejchung) on

Tzv. nijansa 'tigrovo oko' već je viđena na slavnim ljepoticama poput Jennifer Lopez i Jessice Albe, pa ne čudi da se i Jamie, velika zaljubljenica u modu, priključila ovom trendu. Inače, ova egzotična ljepotica pokrenula je i modni blog What the Chung, u kojem objavljuje tekstove o modi, hrani, putovanjima i sl.