GLUMICA BLISTA

Nikad ljepša: Spektakularan povratak nakon porođaja

19.01.2017 u 12:23

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively ima razloga za slavlje jer je nedavno rodila drugo dijete, ali i dalje ima uspješnu karijeru pa je na dodjelama nagrada People's Choice osvojila laskavu titulu najbolje dramske glumice

Uvijek zapažena Blake Lively ni ovaj put nije stigla nespremna na crveni tepih 43. po redu dodjela People's Choice. Budući da je prije četiri mjeseca rodila djevojčicu Ines, Blake se nije često pojavljivala u javnosti i sada je dala sve od sebe da zablista na crvenom tepihu.

Možda je zato igrala na sigurno i odabrala sjajnu crnu haljinu s resicama. Haljinu je za slavnu ljepoticu izradio jedan od omiljenih dizajnera mnogih glumica Elie Saab, a Blake je mudro istaknula svoje najjače adute – duge noge i zanosnu plavu kosu.

Zavodljiva haljina s raspršenim resicama u crnoj je boji pa je idealna za povratak na crveni tepih jer se po njezinom širokom osmijehu vidi da se jako dobro osjećala u svojoj koži. Blake je poznata po odličnim stajlinzima i idealnom spoju nespojivog pa je i ovu kombinaciju začinila torbicom i cipelama.

Štikle Christiana Louboutina s vrtoglavom potpeticom naprijed su ukrašene srebrnim i zlatnim zakovicama. Baš kao što Blake voli, i torbica je malo drugačija. Glumica voli neobične dizajnerske torbice pa je tako nosila svjetlucavu ribu ili veliki bijeli biser, a za ovaj crveni tepih birala je model Rogera Viviera.

Mala večernja torbica ukrašena je svjetlucavim detaljima i malom kuglom. Blake nije skrivala svoju sreću, što zbog nagrade, što zbog privatnog života pa je svima poručila da zna koliko dobrog supruga ima te da ga se ne planira tako skoro odreći.