PONOVILA STAJLING

Dobitna modna kombinacija Milanke Opačić

18.01.2017 u 15:18

Bionic
Reading

Milanka Opačić već dug niz godina slovi kao jedna od najbolje odjevenih političarki jer klasični poslovni look uspješno nosi na moderniji način, a došavši na sjednicu u Sabor pokazala je da i ona ponekad ponavlja outfite

Iako ne prati slijepo trendove, Milanka Opačić poznata je po odabiru nekonvencionalnih komada u kakvima je uvijek zapažena, a bez kršenja osnovnih pravila odijevanja primjerenih za političku predstavnicu. Do sada je tako vrlo često nosila asimetrične haljine ili traperice na manje službenim susretima, dok se za svečanije prilike voli dotjerati upečatljivijim komadima. Tako je za humanitarni koncert Parnog valjka u KD-u Vatroslav Lisinski odjenula uske kožne hlače.

Jedan od najzapaženijih outfita svakako joj je bio onaj u pretprošloj izbornoj noći u Muzeju suvremene umjetnosti, u kojem je iščekivala rezultate glasovanja. Njezina asimetrična haljina i statement cipele sa srebrnim detaljima vjerojatno su činile jedan od najboljih stajlinga te večeri, unatoč tome što je Narodna koalicija izgubila na izborima.

Za povratak u Sabor i početak novih sjednica SDP-ova političarka odabrala je već viđenu kombinaciju s predimenzioniranom košuljom i patentnim zatvaračem sa strane, a ova se krpica savršeno uklapa u njezin 'pomaknuti' stil odijevanja za jednu političarku. Nedavno ju je također uparila s crnim hlačama i štiklama tijekom klasičnog radnog dana u uredu, a s obzirom na minuse koji su zavladali, hlače su sigurno topliji izbor od haljine, kao i gležnjače.