IGRA NA SIGURNO

Kate Middleton: Novi look i stari trik s torbicom

18.01.2017 u 11:22

Bionic
Reading

Kate Middleton vrijedno radi na svojim društvenim i humanitarnim projektima, a na posljednjem takvom javnom susretu otkrila je obnovljenu garderobu, ali i malo drugačiju frizuru. Iako se ne radi o velikim promjenama, noviji stil bilo je dovoljan da pokrene raspravu o njezinoj savršenoj kosi

S prinčevima Harryjem i Williamom Kate Middleton govorila je u Londonu o mentalnom zdravlju, što je jedan od njezinih većih društvenih angažmana otkako je ušla u kraljevsku obitelj. Okupljeni gosti, ali i mediji, na zgodnoj vojvotkinji odmah su primijetili male promjene u stajlingu. Kate je u londonski ICA centar stigla u novim krpicama, ali i s nešto drugačijom frizurom. Crnu haljinu posutu cvjetnim uzorkom odabrala je u modnoj kući Erdem.

Lijepa kreacija, koja se uklapa u njezin klasični stil odijevanja za ovakve prigode, nosi ime Evita, a košta nešto više od 9.000 kuna. Uz novu haljinu, Kate je odabrala Tod'sove kožne cipele koje bojom odgovaraju Mulberryjevoj torbici od brušene kože.

#katemiddleton#princess#royal#royalfamily#class#glam#fashion#flowers#icon#lovely#kate#adorable

Fotografiju objavljuje Micky (@ladytiffany013)

Novom outfitu vojvotkinja od Cambridgea dodala je biserne naušnice s potpisom slavnog Oscara de la Rente. Nitko ne dvoji da je Kate još jednom jako dobro prikazala svoju neodoljivu eleganciju, ali ipak su svi primijetili njezinu bujniju kosu.

Frizura Kate Middleton nije doživjela posebno velike promjene iako se britanski mediji zabavljaju nagađanjima je li stavila nešto svjetlije pramenove. Ono što je sigurno je to da do sada nije imala tako bujne lokne i pramenove.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedino što Kate nije promijenila u novoj godini jest način nošenja torbice. Malo boljim pogledom na njezine fotografije s raznih prigoda lako se vidi da gotovo uvijek nosi torbicu u obje ruke. Razlog tome je izbjegavanje nezgodne situacije ako netko krene prema njoj jer se želi rukovati, a ne zna da prema protokolu ruku uvijek prvo pruža član kraljevske obitelji.